Su diye çamaşır suyu içmişti!

Avukat Aslı Hatemi, geçtiğimiz ay Nişantaşı'nda alışveriş yapmak için gittiği ünlü bir mağazada su yerine kendisine yanlışlıkla çamaşır suyu verilince hastanelik olmuştu. Sosyetik avukat, konu hakkında ilk kez konuştu.

Üzerinde etiket olmayan şişenin içinde getirilen sıvıyı su diye içince ölümden dönen Aslı Hatemi, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.

Birçok ünlünün boşanma avukatlığını yapan Hatemi, 'Nişantaşı'nda alışveriş için gittiği mağazada kendisine su yerine çamaşır suyu verilince hastanelik olduğu' haberleri hakkında açıklama yaptı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Sosyetik avukat, 'Evet, doğru. Hala tedavim görüyorum. Sabah saatlerinde yine hastanedeydim. Midemde yanık oluştu, o yüzden tedavim devam ediyor' ifadelerini kullandı.

Aslı Hatemi, 'Gittiğim ünlü bir mağazada su istedim ve kapalı şişede su geldi, İçtim, gözlerimi hastanede açtım. Meğerse içtiğim su değilmiş' dedi.
Bülent Ersoy kuaförden makyajsız halini paylaştı görenler şok oldu

'BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLEDİLER'
Yasal yollara başvurabileceğini söyleyen Hatemi, 'Mağaza yetkilileri binlerce kez özür diledi. Tamamen orada çalışan arkadaşların hatasıydı' şeklinde konuştu.

Ünlü avukat, basın mensuplarının sorusu üzerine, 'Önce kendimdeki zararı bir tespit ettikten sonra dava açıp, açmayacağıma karar vereceğim' yanıtını verdi.