Kızından büyük darbe

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin evliliğinden dünyaya gelen kızları Shiloh Nouvel Jolie-Pitt'ten yeni bir hamle geldi. Son dönemde babası Brad Pitt ile görüşmeyi kesen Shiloh Nouvel soyadından Pitt'i çıkardığını açıklayan bir gazete ilanı yayınlattı.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızı Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, geçtiğimiz aylarda 18 yaşına girdi. Soyadından "Pitt" ekini çıkarmak için iki ay önce başvuruda bulunan Shiloh Nouvel, Kaliforniya eyaletine göre isim değiştirme sürecinde bir sonraki adımı tamamladı.

Shiloh, Los Angeles Times'ta ismini "Shiloh Jolie" olarak değiştirmek için başvuruda bulunduğunu duyuran bir duyuru yayınladı.

Kızından büyük darbe

Kaliforniya yasalarına göre, bir yargıç bir kişinin ismini değiştirme dilekçesini onaylayabilmesi için yasal formların bir ay boyunca bir gazetede yayınlanması gerekiyor. Yayımlandıktan sonra, talep gazetenin yasal bildirim bölümünde görünüyor.

Kızından büyük darbe

Dailymail'e konuşan bir kaynak, "Shiloh kendi avukatını tuttu ve masraflarını kendisi ödedi. Dolayısıyla annesi bunu bilmiyor" dedi.

Brad Pitt'e yakın bir kaynak People'a yaptığı açıklamada ise altı çocuk babasının bu değişikliğin "farkında olduğunu ve üzgün olduğunu" söyledi.