Adalar Iskelesinde Bayram Yogunlugu

Kurban Bayrami’nin ikinci gününde Adalar’a gitmek isteyenler Kabatas iskelesinde yogunluk olusturdu. Kabatas iskelesine gelen çok sayida vatandas Adalar vapuruna binmek için uzun kuyruklarda bekledi.

Kurban Bayrami tatilini Istanbul’da geçiren kimi vatandas sahillere kimisi ise turistik mekanlari gitmeyi tercih etti. Bazi vatandaslar ise bayramin ikinci günü Adalar’a gitmek için iskelelerin yolunu tuttu. Kabatas Iskelesi’ne gelen Istanbullular vapura binmek için uzun kuyruklarda bekledi.

Bayramda Adalar’a gezmeye gittigini söyleyen Ahmet Karakus, “Gidip gitmeyecegim belirsiz çünkü çok kalabalik. Çok kalabalik Adalar nasil kalabaliktir kim bilir. Gidebilirsem Adalar’a gidecegim. Gidip gezmeyi düsünüyorum. Herkese mutlu bayramlar diliyorum” diye konustu.

Bayramin 2. gününde Adalar iskelesinin kalabalik oldugunu söyleyen Kadir Fakir, “Denize girip güneslenecegiz. Su an çok kalabalik neden oldugunu anlamadim. Çünkü dün kalabalik yoktu. Kalabalik var ama gemiye bineriz” dedi.

Evlilik yil dönümümü kutlamak için Adalar’a gittiklerini söyleyen Kadir Gürkan, “Büyükada’ya gidiyoruz 2 günlük tatil için. Bu kadar kalabalik olacagini aslinda tahmin ediyorduk ama yine de gidiyoruz. Esimle gidiyoruz evlilik yil dönümümüz. Herkese iyi bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.