Türk Modacidan Dubai Moda Haftasi'nda Çikarma

Orta Dogu ve dünyanin saygin moda haftalarindan Dubai Fashion Week, geçtigimiz günlerde basladi. Cansu Miasu, 9-10 Subat’ta Dubai Moda Haftasi kapsaminda 2025 yeni koleksiyonunu tanitti. Yeni sezon renk ve tasarimlarini görücüye çikaran modaci, koleksiyonunu Dubai’ye gelen onlarca farkli uluslararasi modaci ile birlikte podyumda modaseverlerin begenisine sundu.



Türk sarkilar geceye damga vurdu

2025 modasini ve yeni koleksiyonunu tanitan Cansu Miasu, “Uluslararasi tasarimcilari bir araya getiren bu moda haftasinda ülkemi gururla temsil edip ön plana çikardigim için gururluyum” dedi.

Podyumda, Sertap Erener’in Türkiye’ye birincilik getirdigi Eurovision sarkisi ve Tarkan’in tüm dünyada sevilen Simarik sarkisi ile dans ederek Dubai’de Türk sarkilarina dikkat çektiren Cansu Miasu, modada rotayi Türkiye’ye çevirdi. Geceye katilan diger Türk modaseverler, defile sonrasinda ünlü modacinin yanina gelerek tebrik etti.

Yeni trend uzun parlak botlar

“Uzun parlak bot trendini ben baslattim. 2025’te akim olacagina eminim" diyen Miasu, Daha önce Italyan dergisi Success Stories’e kapak olan ve tasarimlari ve güzelligi ile Italyan basininin ilgisini çeken Türk tasarimci, Dubai’de görücüye çikardigi yeni koleksiyonu ile moda elestirmenlerinden tam not aldi.

Uluslararasi bir moda haftasinda Türkiye’yi temsil eden Türk Modaci Cansu Miasu, Dubai’de sikligi ile de göz doldurdu.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.