Adnan Oktar örgütüne 'mali' darbe! Tüm detaylar Söylemezsem Olmaz'da

Adnan Oktar örgütünün tüm mal varlıkları hazineye geçti. Örgütün hangi şirketleri hazineye devredili ? Tüm detaylar Söylemezsem Olmaz'da...

Beyaz TV'de Hande Sarıoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen; Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe'nin yorumladığı sevilen magazin programı 'Söylemezsem Olmaz' yine yeniden gündemi belirledi.

Cemaat lideri Adnan Oktar 8 bin 463 yıl hapis cezası almıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, çıkardığı son karar ile Adnan Oktar'ın 2 milyar liralık servetine el konulduğunu açıkladı.

Haberin tüm detayları Söylemezsem Olmaz'da...

Adnan Oktar örgütüne 'mali' darbe! Tüm detaylar Söylemezsem Olmaz'da

Adnan Oktar örgütüne 'mali' darbe! Tüm detaylar Söylemezsem Olmaz'da
Söylemezsem Olmaz'ın sevilen yorumcuları bu gelişmeler üzerine şu ifadeleri kullandı:

Didem Delen: 

"İnşallah hocam, Maşallah hocam diye diye yapmadıkları rezillik kalmadı. Adnan ve silahlı 215 sanık tutuklu yargılandı. Evinde bulunanları hatırlıyorsunuz silahlar, ziynet eşyalar, hepsi devletin kasasında. Bizim hep dalga geçtiğimiz şeylerin perde arkasında o gencecik kızların hayallerinin çöp oluşunu internetteki platformdan izleyebilirsiniz. Tüylerim diken diken olmuştu. Resmen yüzlerce genç kızı ilişki ya da iş vaadiyle kandırmışlar. Kafasında bir kadın prototipi var hepsini o kadına benzetiyor."

Bilal Özcan:

"Hepimiz anne-babayız bunlar genç kızları yoldan çıkarıp yıllarca sömürdüler. Cinsel yoldan saldırı yaptılar. Bazı şeyler geç gerçekleşiyor ama tam gerçekleşiyor. Adnan Oktar'ın yaptığı çok kötülük var ama en önemli sırını açıklamak zorundayım. Kendisi genç kızları beğeniyor ve onlarla dans etmekten hoşlanıyor bazı sağlık sebeplerinden dolayı bazı şeyleri yapamıyordu."

Pınar Eliçe:

"Bu paralar iki dans edip iki televizyon programı yaparak olmadı. Bu işin maddiyattan daha çok maddi kısmı da çok önemli. O kadar çok can yaktılar ki, o anne-babanın ahı bunları bırakmadı. Gizliden gizliye yürütülen şantaj ve devlete saldırı sayamadığım kadar daha üst seviye suçlar. Bu paraların hepsi bizden çıkıyor."

Adnan Oktar örgütüne 'mali' darbe! Tüm detaylar Söylemezsem Olmaz'da