Çağla Şıkel'den aşk açıklaması!

Eski eşi Emre Altuğ ile evliliğinden iki oğlu olan Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Evlenecekleri konuşulurken ayrılan ikiliden ünlü manken, sosya medya paylaşımlarıyla gündem oldu. İşte Çağla Şıkel'in hakkında merak edilenlere verdiği samimi yanıtlar...

Manken ve sunucu Çağla Şıkel, sekiz yıllık aşk orucunu Avukat Nail Gönenli ile bozmuştu. Nikâh masasına oturacakları konuşulan ünlü çift, geçtiğimiz ay sürpriz şekilde yollarını ayırmaya karar vermişti. Şıkel, 'Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti' demişti.

'AZALMIYOR ÇOĞALIYORUM'

Sosyal medyayı aktif kullanan Şıkel, son olarak Instagram'da soru cevap yaptı. 'Sen neden yaşlanmıyorsun' sorusu üzerine 'Kesinlikle yaşlanıyorum ama bana iyi geleceğini düşündüğüm ve bildiğim şeyleri bilakis çoğalarak ilerliyorum, daha fazla yaparak yaş alıyorum. Azalmıyor çoğalıyorum. Bunlar da bana iyi geliyor' ifadelerini kullandı.

Çağla Şıkel'den aşk açıklaması!

'SAKİN VE HUZURLUYUM'

Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan, özel hayatı da merak konusu olan 45 yaşındaki manken, 'Bu pek sorulmaz ama nasılsın?' sorusunu, 'Teşekkür ederim. Sakin, huzurlu, dengeli hissediyorum' şeklinde cevapladı.

Çağla Şıkel'den aşk açıklaması!

'SEVGİLİ' SORUSU!

Çağla Şıkel'in, 4.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı art arda paylaşımlara, bir takipçisinin yönelttiği 'Sevgilin var mı?' sorusuna verdiği yanıt damga vurdu.

Çağla Şıkel'den aşk açıklaması!

ÇOCUKLARINI PAYLAŞTI

Şarkıcı Emre Altuğ'la yedi yıllık evliliği 2015'te tek celsede biten ünlü isim, 31 Ekim 2009'da dünyaya gelen oğlu Kuzey ve 2 Mart 2012 tarihinde doğan oğlu Uzay ile fotoğraflarını yayınladı.

Çağla Şıkel'den aşk açıklaması!