Ünlü Modaci Cafer Andiç'tan Barbie Defilesi

Modaci Cafer Andiç’in ‘Barbie’ konseptli defilesi Istanbul’da gerçeklestirildi. Gecede ünlü mankenler Özge Ulusoy, Demet Sener, Cansu Taskin ve Tugçe Aral gibi isimler özel tasarim ‘Barbie’ kiyafetleriyle podyumda yürüdü.

Istanbul’un en iyi eglence mekanlarindan biri olan Oligark, unutulmaz bir gecede misafirlerini agirladi. Özel davetlilerin hazir bulundugu, Barbie ve Ken kostümleriyle katildigi “Barbie Night”, uluslararasi modaci Cafer Andiç’in defilesine ev sahipligi yapti. Defilede, Demet Sener, Özge Ulusoy, Tugçe Aral ve Cansu Taskin’in da aralarinda oldugu 35 modelin sundugu Barbie ve Ken özel tasarim kiyafetler, konuklardan büyük alkis aldi.

Basrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling’in oynadigi Barbie filmi büyük ses getirdi. Filmle beraber tüm dünyada baslayan “Barbie akimi” ülkemizde de devam ediyor. Istanbul’da gerçeklestirilen organizasyonda Barbie konsepti ilgi çekti. Özel davetlilerin hazir bulundugu, Barbie ve Ken kostümleriyle katildigi gece renkli bir defileye de ev sahipligi yapti. Defileleri ve tasarimlari ile dikkatleri üzerine çeken uluslararasi modaci Cafer Andiç’in geceye özel hazirladigi Barbie ve Ken kreasyonu, toplam 35 model tarafindan sergilendi.

Demet Sener, Özge Ulusoy, Tugçe Aral ve Cansu Taskin’in da aralarinda oldugu modellerin sundugu özel tasarim kiyafetler büyük begeni topladi. Gecenin sürprizini ise Barbie ve çok sevdigi köpegi Lacey’e atfen podyuma köpegi ile çikan Özge Ulusoy yapti. Renkli görüntülere sahne olan defile sonunda ünlü modellerle konuklarini selamlayan Cafer Andiç, büyük alkis aldi.

“Defileler Avrupa’da devam edecek”

Defile öncesi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan uluslararasi modaci Cafer Andiç, dünya genelinde böyle bir Barbie defilesinin yapilmadigini belirterek, Avrupa’da 5 ayri ülkede daha defilesini tekrarlayacagini söyledi.

Iki aylik bir hazirlik süreciyle ortaya çikan kreasyonunu dünyaya açacagini aktaran Cafer Andiç, “Degerli modellerimizle birlikte basarili bir geceye imza attik. Öncelikli hedefim Avrupa’nin bes ayri kentinde bu defilemi tekrarlamak. Gerekli hazirliklarimiz sürüyor. Türk modasini ve tasarimlarini uluslararasi platformda tanitmak istiyorum. Güzel ülkemizin adini moda alaninda da uluslararasi çapta basariyla temsil etmeye devam edecegiz’’ dedi.

Geceye Barbie konseptli kiyafeti ve köpegi Sherlock ile çikan Özge Ulusoy ise ‘’Barbie bütün dünyayi kasip kavurdu. Bugün Cafer Andiç’in tasarimlariyla podyumda olacagiz. Köpegim Sherlock ile birlikte podyumda olacagim. O da çok heyecanli. Defile kiyafetini Sherlock’a da giydirecegim. Her sey çok iyi hazirlanmis’’ dedi.

Demet Sener de "Dünyada da çok trend olan bir konsept. Meslegimde en sevdigim olay bu özgün kiyafetleri tasimak. Bu farkli konseptlerle baska insanlara dönüsüyoruz. Bu çok mutluluk verici" diye konustu.

Defilenin bas mankenlerinden Cansu Taskin da "Sokaklarda Barbie modum vardi. Bugün de çok güzel Barbie tasarimlariyla podyumdayiz. Mutluluk verici" ifadelerini kullandi.

Manken Tugçe Aral ise "Bu defile dünyadaki ilk Barbie konseptli defilesi. Çok güzel bir gecede bir araya geldik. Bizim için çok güzel bir duygu’’ dedi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.