Tramvayda Evlilik Teklifi

Kocaeli’de sevgilisine evlilik teklifi etmek isteyen genç adam, onlarca insanin mutluluklarina sahit etmek için farkli bir yönteme basvurdu. Tramvayda keman esliginde sevgilisinden evlilik teklifi alan genç kadin, hem sasirdi hem de sevinçten havalara uçtu.

Kocaeli’de yasayan 34 yasindaki Okan Kolay, bir yil önce tanistigi kiz arkadasina evlilik teklifi yapmak için farkli bir yola basvurdu. Sevgilisine evlilik teklifi etmek için plan yapan Okan Kolay (34), Istanbul’da gezme bahanesiyle kiz arkadasi Tuba Yavuz’u (34) otomobille evden aldi. Araci stop ettiren ve bozuldugunu söyleyen Okan, kiz arkadasi Tuba’ya otomobili ittirdi. Aracin çalismadigini söyleyen Okan Kolay, sevgilisi Tuba’yi eve birakmak için tramvaya bindirdi. Hiçbir seyden haberi olmayan Tuba Yavuz’un ise morali bozuldu. Tramvayda seyir halindeyken bir anda keman çalmasi ve sevgilisi Okan Kolay’in diz çökerek cebinden yüzük çikarmasina sasiran genç kadin, sevinçten havalara uçtu. Büyük saskinlik yasayan kadin, sevgilisinin ‘Benimle evlenir misin?’ sorusuna ise ’Evet’ cevabini verdi.

"Hayalimdeki evlilik teklifinin ötesinde bir teklif gerçeklesti"

Büyük saskinlik yasayan Tuba Yavuz, “Hiç böyle bir evlilik teklifi beklemiyordum, çok sasirdim. Bir yildir beraberiz. Istanbul’a gezmek için evden çiktik. Arabaya bindik bir süre sonra araba stop etti. Okan arabanin bozuldugunu söyledi.

Arabayi ittim. Çok heyecanliyim, teklif beklemiyordum çünkü yapmayacagini söylüyordu. Okan evlilik teklifinin gereksiz oldugunu söylüyordu. Hayalimdeki evlilik teklifinin ötesinde bir teklif gerçeklesti, hiç böyle bir sey beklemiyordum" dedi.



"Herkesin yaptigini yapmak istemedim"

Farkli bir sey yapmak istedigini söyleyen Okan Kolay, "Herkesin yaptigini yapmak istemedim, degisiklik olsun istedim. Yolda araç bozuldu numarasi yaptim. Araci Tuba’ya ittirdim. Tuba’ya, ’Araç bozuldu Istanbul’a gitmeyelim, seni tramvayla eve birakayim’ dedim. Tramvayda evlilik teklifi yapacagimdan haberi yoktu. ‘Hayir’ cevabi beklemiyordum, Tuba’nin beni ne kadar çok sevdigini biliyorum. Hayal ettigim teklifi yaptim. Evlilik 3 ay içerisinde yapmayi planliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.