'Tarifi zor bir duyguydu'

Ünlü oyuncu Hatice Şendil, geçtiğimiz ay depremzede çocukları ziyaret etti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunana Hatice Şendil, "Tarifi zor bir duyguydu. Ağır anlar yaşadık orada olduğumuz sürece. Dediğimiz gibi elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Şendil, sözleri ile dikkat çekti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremle birlikte 11 ilimizde ağır bir yıkım yaşanmasının ardından oyuncu Hatice Şendil de afet bölgesine giden isimlerden oldu.

Önceki akşam Etiler'de objektiflere yansıyan Hatice Şendil, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu: 'Hepimiz için zor bir şeydi. Zaten uzun zamandır derinden etkileyen, üzen konular bunlar. O yüzden de bu süreçte yardımlaşmaya ve yardıma devam edeceğiz. Onların yanında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız için, oradaki depremzede vatandaşlarımız için biz gönülden her şeyi yapmaya hazırız. Yapmaya da devam edeceğiz. Tarifi zor bir duyguydu onların yanına gittiğimde. Ağır anlar yaşadık orada olduğumuz sürede. Dediğimiz gibi elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz'

'Tarifi zor bir duyguydu'