Berdan Mardini'den New York stili!

Son dönemde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Berdan Mardini, zorlu ada şartlarına dayanamadığı için iki haftada diskalifiye olduğu 'Survivor 2023' yarışması dönüşü ayağının tozuyla Amerika'ya gitti. Ünlü türkücünün New York pozları çok konuşuldu.

Berdan Mardini, yoğun konser maratonu öncesi kendisine zaman ayırarak ufak bir kaçamak yaptı. Survivor’a veda etmesi sonrası soluğu New York’ta alan şarkıcı, arkadaşlarıyla bir araya geldi.

TIMES MEYDANI'NDA POZ VERDİ

Mardini'nin Times Meydanı'nda çekilen fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isme takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

Berdan Mardini'den New York stili!

Survivor'da geçirdiği 15 günde kilo verdiği gözlenen 44 yaşındaki şarkıcı, reklam çekimlerini andıran fotoğraf karelerinde kombini ve sakallı imajıyla dikkat çekti.

Berdan Mardini'den New York stili!

"BU POZLARI SURVİVOR'DA VERECEKTİN"

Survivor öncesi taytlı pozlarıyla çok konuşulan Berdan Mardini'nin, Amerika'da çekilen karelerine gelen yorumlardan bazıları şöyle:
"Bir Mardinliye bu tarz giyinme yakışmıyor", "Taytsız olmamış", "Ayakkabılar şekil önümden çekil", "Bir kürk giymediğin kalmıştı", "Bu pozları Survivor'da verecektin" "Bronzluk yakıştı sana", "Sanki New York'u fethetmiş", "Survivor birincisi olmuş gibi pozlar". "Ayakkabı biraz büyük galiba".

Berdan Mardini'den New York stili!