Pelin Akil yaşadığı anları anlattı...

Oyuncu Pelin Akil, Beşiktaş'ta arabada tek başınayken kağıt mendil satıcısı bir çocuğun kendisine hakaret ettiğini söyledi. Akil, "Biraz önce Beşiktaş Stadı'nın orada peçete satan bir çocuk, nasıl satıyor biliyor musunuz? Para versene. İğrenç konuşarak, nasıl küfür ediyor biliyor musunuz?" dedi.

Kendisi gibi oyuncu olan Anıl Altan ile evli olan, Alin ve Lina adında ikiz kızları olan Pelin Akil, trafikte tek başına otomobildeyken şoke eden bir olay yaşadı. Pelin Akil, kağıt mendil satan bir çocuğun kendisine küfürler yağdırdığını söyleyerek yaşadıklarını çektiği bir video ile anlattı:

“İstanbul artık her şeyi çok zorlaştırıyor. Biraz önce Beşiktaş Stadı'nın orada peçete satan bir çocuk, nasıl satıyor biliyor musunuz? Para versene. İğrenç konuşarak, nasıl küfür ediyor biliyor musunuz? Anneme, babama, sülaleme küfür ederek alsana şunu alsana diye cama vuruyor. Mezara mı götüreceksin lan?’ falan diyor, nakit param yok, olsa da senin gibi konuşan bi çocuğa vermek ne içimden gelir. O kadar üzüldüm ki. Nerede yaşıyoruz, neden böyle bu insanlar.

Pelin Akil yaşadığı anları anlattı...

Telefonu elime aldım polisi arayacağım dedim. 'Ara ara' diyor, o kadar rahat ki. İstersen çağır polisi diyor. İstanbul’da adımını attığın an sokağa, moralin bozulacak yani. Nasıl bu hale geldik, gerçekten üzücü. İstanbul’da adımını attığın an sokağa, moralin bozulacak yani. Çok üzülüyorum, nasıl bu hale geldik? Gerçekten üzücü."