Levent Güner hayatını kaybetti!

Devlet tiyatrosu sanatçısı olan, fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nde iki sezon boyunca canlandırdığı 'Bedir' karakteri ile hafızalara kazınan Levent Güner, geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında hayatını kaybetti.

Bir döneme damga vuran, karakterleriyle hafızalara kazınan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Pala’nın adamı 'Bedir’i canlandıran Levent Güner yaşamını yitirdi.

Bir diğer mesleği de şarkıcılık olan 58 yaşındaki Levent Güner'in, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Levent Güner hayatını kaybetti!

ZAFER ALGÖZ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Oyuncu Zafer Algöz, acı haberin ardından Twitter hesabından, "Ani bir kalp kriziyle, sevgili arkadaşımız Levent Güner de veda etmiş. Başımız sağ olsun" notunu paylaştı.

Levent Güner hayatını kaybetti!

CANLANDIRDIĞI KARAKTER, 'ASLAN AKBEY'İ ÖLDÜRMÜŞTÜ

'Kurtlar Vadisi' dizisinde 2 sezon yer alan Levent Güner, Pala’nın adamı Bedir’i canlandırmıştı. Dizide Pala ile birlikte İstanbul'a gelmiş ve Hüsrev Ağa'nın yanına yerleşmişti. Pala'nın emriyle, bizzat Aslan Akbey'i (Selçuk Yöntem) üç el ateş ederek öldürmüştü.

Levent Güner hayatını kaybetti!

BİRÇOK YAPIMDA YER ALDI

‘Eski Bir Sevda’ adında bir albümü bulunan Levent Güner, 1992’de 'Mem û Zîn', 1995’te 'Böcek', 1995’te 'Aylaklar', 2007-2009 'Dudaktan Kalbe' dizisi, 'Amok Koşucusu', 'Acayip Hikayeler', 'Reaksiyon', 'Kaybolan Yıllar', 'Bu Sevda Bitmez' ve 'Pilli Bebek' projelerinde rol aldı.