Askini Uçakta Ilan Etti

Adana-Izmir seferini yapan uçakta seyahat eden adam, kiz arkadasina 10 bin fitte evlilik teklif etti. Sürpriz karsisinda sasirdigini belirten Var, "Evet" yanitini verdi, uçaktaki diger yolcular da alkislarla çifti tebrik etti.

Adana’da yasayan Burak Elitas, kiz arkadasi Serife Var için sürpriz evlilik teklifi hazirladi. Evlenme istegini gökyüzünde duyurmak isteyen Elitas, kiz arkadasiyla Izmir’e gitmek için yola koyuldu. Adana Havalimanindan Izmir’e gitmek için havalanan uçaktaki Elitas, 10 bin fitte çikildiginda kabin memurlarinin oldugu bölüme giderek kiz arkadasina evlilik teklifi yapmak istedigini söyledi.

Kabin memurlari yolcunun bu istegini geri çevirmeyerek genç çift için unutulmayacak bir ani birakti.

Elitas, mikrofonla yolcularin karsisina geçerek, "Biliyorum sen benden 828 metre yüksekliginde Bruj Khalifa’da evlilik teklifi bekliyordun ancak ben sana tam 10 bin fitte evlilik teklifi etmek istiyorum. Serife Var, benimle Elitas olmaya var misin?" dedi.

Yolcularin alkislari arasinda kiz arkadasinin yanina giden Elitas, daha sonra cebinden çikardigi yüzükle diz çöktü. Saskinligini gizleyemeyen Serife Var ise "Evet" yanitini verdi. Elitas ile Var mutluluklarini ifade ederken, uçaktaki yolcular ve kabin görevlileri de çifti alkislarla tebrik etti.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.