Bebeğini paylaştı!

Geçtiğimiz aylarda 2017 yılından beri aşk yaşadığı Ceyhun Ergin ile nikah masasına oturan Leyla Lydia Tuğutlu, ilk bebeğini kucağına aldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Leyla Lydia Tuğutlu, bebeğinin elini tuttuğu anları takipçilerinin beğenisine sundu.

2008 Miss Turkey birincisi Leyla Lydia Tuğutlu, kendisi gibi oyuncu olan Ceyhun Ergin ile nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz günlerde anne olacağını açıklayan Leyla Lydia Tuğutlu, heyecanını 'Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Ben de bebeğim de çok sağlıklıyız. Bundan sonra hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor' sözleriyle anlatmıştı.

Uyanış: Büyük Selçuklu, Kiralık Aşk, Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Kızım gibi dizilerdeki başarılı performansıyla dikkat çeken, ilk bebeğini kucağına alan güzel oyuncu oğluna 'Evren Deniz' adını verdi. Doğum yapmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu Tuğutlu, bebeğiyle ilk karesini yayınladı.

'OĞLUMUZ EVREN DENİZ DÜNYAYA GELDİ 2023'ÜN BİZE HEDİYESİ'

Ünlü oyuncu, paylaşımında '18 Ocak oğlumuz Evren Deniz dünyaya geldi... 2023'ün bize hediyesi... Önce oğluma teşekkür etmeliyim bana rahat bir hamilelik yaşattığı için sonra eşime desteklerinden dolayı...' ifadelerine yer verdi.

Bebeğini paylaştı!

Bebeğini paylaştı!