Cem Yılmaz gizemli arkadaşıyla görüntülendi

Dijital platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinin ardından sosyal medyada paylaşılan İskoç eteği giydiği fotoğraflarıyla da çok konuşulan usta komedyen Cem Yılmaz, önceki gece Arnavutköy'de yanında bir kadın arkadaşı ile objektiflere yansıdı. Birlikte Cem Yılmaz'ın aracından inen ikili, hızlı adımlarla mekana giriş yaptı.

2012 yılında evlendiği Ahu Yağtu'dan 2013'te boşanan Cem Yılmaz, sinema filmleri, oyunculuğu ve stand up performanslarının yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan 49 yaşındaki komedyen, aşkı kendisinden 22 yaş küçük Rüya Demirbulut'ta bulmuştu.


'OLMADI!'

Etiler'de birlikte görüntülenen çift hakkında kısa süre sonra ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Cem Yılmaz ise geçtiğimiz haftalarda ayrıldıklarını açıklamıştı. Usta komedyenin 'Ayrıldınız mı?' sorusuna, 'Olmadı' şeklinde yaptığı hareketle karşılık vermesi dikkat çekmişti.

Cem Yılmaz gizemli arkadaşıyla görüntülendi


'ALIŞTIK ARTIK'

Dijital platformda yayınlanmaya başlayan dizisi 'Eşan Kuneri' hakkında bazı eleştirilere maruz kalan Cem Yılmaz, bu konuyla ilgili soru üzerine, 'Alıştık artık. Ne kadar üstüne düşsek de eleştirilecek bir şey bulunuyor. Ne diyebilirim ki!' açıklamasını yapmıştı.


HIZLI ADIMLARLA MEKANA GİRİŞ YAPTI

Cem Yılmaz, son olarak yanında bir kadın arkadaşı ile Arnavutköy'de bulunan Kavanoz adlı mekana girerken görüntülendi. Birlikte Cem Yılmaz'ın aracından inen ikili, hızlı adımlar ile mekana giriş yaptı. Muhabirlerin 'Cem Bey yeni sevgiliniz mi?' sorusuna yanıt vermeyen komedyen, 'İyi akşamlar' diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

Cem Yılmaz gizemli arkadaşıyla görüntülendi