Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünü hala konuşuluyor! Oğuzhan Koç alay konusu olan ayakkabıları hakkında ilk kez konuştu

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir yağmur engeline takılıp düğünlerini 2 gün erteledi ancak çift sonunda dün gece muratlarına erdi. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlendi düğüne ünlüler akın etti! Oğuzhan'ın ayakkabısı, 3 farklı şekilde görünen Demet'in ilk gelinliği sosyal medyada alay konusu oldu. Oğuzhan Koç alay konusu olan 17 bin 500 TL'lik ayakkabısı hakkında ilk kez konuştu.

Oyuncu Umut Kurt ile sanat yönetmeni Melisa İnci, önceki gece Sarıyer'de bir mekanda dünyaevine girdi. Muhteşem bir törenle hayatlarını birleştiren çift, 'Beş saniye önce evlendiğimiz için henüz bir şey söyleyemiyoruz, çok mutlu ve hâlâ çok heyecanlıyız' açıklamasını yaptı.

'KAVGA BİLE ÇIKABİLİR'

Geceye katılanlar arasında birçok ünlü sima vardı. Murat Boz, Burcu Biricik, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Hande Doğandemir, Şevket Çoruh ve Miray Daner, çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Melisa İnci, gecenin sonunda atacağı çiçek için, 'Çok fazla kız arkadaşım var, kavga bile çıkabilir' diyerek kahkaha attı.

AŞK YOK, ARKADAŞLIK VARMIŞ!

Hande Doğandemir, düğün öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yabancı bir dizinin uyarlaması olan projede yer alacak olan oyuncu, 'Çok yeni başladık, biraz doktorlarımızla vakit geçirdim. Hiç bilmediğim bir alan olmasına rağmen çok keyif alıyorum' şeklinde konuştu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününden sonra Furkan Palalı ile el ele görüntülenen Doığandemir, durumun yanlış anlaşıldığını ve aşk yaşamadıklarını söyledi: Furkan çok iyi bir arkadaşım, aracıma binerken yardımcı olmaya çalışıyordu.

KAMERALARI FARK EDİNCE PANİK OLDULAR!

Geceye katılan çiçeği burnunda çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir de gazetecilerin sorularını cevapladı. Ünlü şarkıcının, kendi düğününde tercih ettiği ayakkabının bir benzerini giyerek, geceye katılması dikkatlerden kaçmadı.

Düğünde giydiği 17 bin 500 TL'lik ayakkabı hatırlatılan Oğuzhan Koç, şu ifadeleri kullandı:

Bütün ayakkabılarım böyle. Bunların konuşulması da çok güzel, hiçbir sorun yok. Çok güzel bir düğündü biz bununla eve gittik.

'STRESTEN YEMEK YEMEYİ UNUTTUK'

Hayatlarının en mutlu gününü yaşadıklarını söyleyen çift, 'Biz o gün yemek yemeyi unuttuk stresten. Ertesi sabah 'Düğün bitti' diye birbirimize hatırlattık' diyerek kahkaha attılar.