Barış Yurtçu'dan flaş açıklama!

Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.

16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde sahneye çıkmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu (39), 2019 yılında dünyaevine girdiği oyuncu Deniz Baysal Yurtçu (31) ile evliliklerinin mutlu bir şekilde devam ettiğini söyledi.

'SIKINTI DEĞİL, ALIŞTIK'

Kendisinin yoğun konserlerinin olması ve 'Zehra Balaban' karakteriyle TRT 1 dizisi 'Teşkilat'ın kadrosunda yer alan oyuncu eşi Deniz Baysal'ın da setlerinin yeniden başlaması sebebiyle çok görüşemediklerini anlatan Yurtçu, şu açıklamayı yaptı:

Geçtiğimiz günlerde fırsat bulup, eşimle 1-2 gün Çeşme tatiline çıktık. Deniz'in setleri tatile girdi ama kendi bireysel işleri vardı, evle ilgilendi biraz. Şimdi yeni sezonda setler yeniden başlayacak. Ben de tatilden sonra yeniden işimin başındayım. İkimiz de çok yoğunuz, çok görüşemiyoruz ama sıkıntı değil bizim için, alıştık.

Aydın'da sevilen şarkılarıyla müzikseverlere zaman zaman duygusal, zaman zaman da hareketli dakikalar yaşatan Kolpa, konuklara müzik ziyafeti sundu.

Barış Yurtçu'dan flaş açıklama!

İZMİR'DE KÖYE YERLEŞTİ

Müziğin yaşayan çınarı Bedia Akartürk de festivalde sahneye çıktı. Zamana meydan okuyan sesi, sahne hakimiyeti ve türküleriyle müzikseverlerden büyük alkış alan Bedia Akartürk, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İzmir'in Ödemiş ilçesine, kendi köyüne yerleştiğini belirten Akartürk, köy havası ve temiz havanın kendisine çok iyi geldiğini söyledi. Konserlerine köyden gidip geldiğini dile getiren usta sanatçı, koronavirüs pandemisi koşullarında köyüne yerleştiğini ve çok mutlu olduğunu açıkladı.

Barış Yurtçu'dan flaş açıklama!

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, festival boyunca tüm sanatçılara bol bol incir ikram etti. 'İncir'in faydaları saymakla bitmez' diyen Başkan Erol'a, sanatçılar da destek verdi.

Barış Yurtçu'dan flaş açıklama!