Şeyma Subaşı'dan Mohammed Alsaloussi paylaşımı!

Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi, ilişkilerine bir şans daha vermişti. Ünlü çiftten Subaşı, 3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Mısırlı iş insanı ile yeni bir karesini paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyuran fenomen isim Şeyma Subaşı, 'Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bir dargın bir barışık çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Subaşı'nın kızı Melisa'nın, Meedo ile Louvre Müzesi'nin önünde çekilen fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Wewontliemagnew'deki habere göre çift Paris'te lüks bir otelde beraber kalıyordu.

Şeyma Subaşı'dan Mohammed Alsaloussi paylaşımı!

Tüm bunların ardından 32 yaşındaki sosyal medya fenomeni, barışma sonrası Alsaloussi ile paylaşım yaptı. Muğla'da çekilen karelerini peş peşe yayınlayan Subaşı, Meedo ile çekilen karesini de beyaz kalp emojisiyle takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Takipçileri, Subaşı'na; 'Bence bu barışmanın sonu bu sefer kesin evlilik', 'Sen onsuz, o sensiz bu hayat düşünülemez... Çok mutlu olun' ve 'Bu adam bu kızı cidden seviyor inandım' gibi yorumlar yazdı.