Öykü Gürman doğum gününde sahnede...

Şarkıcı Öykü Gürman, dün akşam 'Turkcell Yıldızlı Geceler’ kosnerleri kapsamında sahneye çıktı. Doğum gününün ilk defa bir konsere denk geldiğini söyleyen Gürman, neşeli tavırları ve danslarıyla da dikkat çekti.

‘Yalan Gözlerin' ve ‘Düşün Beni' şarkıları ile konserine başlayan Öykü Gürman, 'Hoş geldiniz. Sizlerle birlikte sahnede doğum günümü kutlamak harika, iyi ki geldiniz' dedi. Flamencodan popa, arabeskten türkülere, Türk Sanat Müziği'nden Karadeniz parçalarına kadar uzanan çok geniş bir repertuvara sahip olan Gürman, iki saat boyunca sahnede kaldı.

Öykü Gürman doğum gününde sahnede...

SAHNEDE SÜRPRİZLER

Öykü Gürman'a bol sürprizli konserinde, iki şarkıda flamenco dansçısı Şeyda Cirit eşlik etti. Gecenin en büyük sürpriz ise Öykü Gürman'ın yıllar sonra ‘Sarıl Bana' şarkısında keman çalması oldu. Konserin sonlarına doğru Gürman'a, Karadeniz şarkılarına geçmeden horon ekibi eşlik etti.

Öykü Gürman doğum gününde sahnede...

İŞİTME ENGELLİLER İÇİN KONSER

Sosyal konularda ne kadar hassas olduğunu her fırsatta dile getiren şarkıcı, konser boyunca çevirmen yardımıyla işitme engellilerin konseri izlemesi sağlandı. Türkiye'de bir ilkede imza atan Öykü Gürman, bundan böyle tüm büyük konserlerinin bu şekilde olacağını söyledi.