Sahnede telefon fırlatılmıştı! İşte o anlar...

Bursa'da sosyal medya uygulaması uğruna sahnede yüzüne telefon fırlatılan şarkıcı Ece Seçkin'in yaşadığı zor anların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Baş bölgesine isabet eden telefon yüzünden boğazından ve kulağından yaralanan genç popçu, konsere ara verip telefonun isabet ettiği kulak ve boyun bölgesine pansuman yaptırmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz yıl pilot Çağrı Terlemez ile hayatını birleştiren ve şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz haftalarda uzman psikolog Gökhan Çınar'ın YouTube'da yayınlanan 'Katarsis' programına konuk olmuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Ece Seçkin, çocukluğunu, büyüme hikayesini, kırılma noktalarını ve daha önce hiç anlatmadığı gerçek yaşam öyküsünü ilk kez programda anlatmıştı.

'PRENSES GİBİ BÜYÜTÜLDÜM!'

30 yaşındaki Seçkin, 'Olabildiğince duyguları saklamadan, samimiyetle gelmek istedim buraya. Bütün samimiyetimle ve hiç olmadığım şeffaflığımla buradayım. Kusursuz olmak ile alakalı bütün maskelerim ve pelerinlerimi stüdyonun kapısına bıraktım. Gerçek Ece ile karşındayım. Ben eğlenceli ve komik biriyim. Bütün çocukluğu ve hayatı müzik ile yoğrulmuş biriyim. Bir ailenin tek kızı, aynı zamanda prenses gibi yetiştirilmiş biriyim' ifadelerini kullanmıştı.

Sahnede telefon fırlatılmıştı! İşte o anlar...

'ÇOK KOLAY DERTLEŞMEM'

Kendisi ile ilgili Gökhan Çınar'a çok özel itiraflarda bulunan şarkıcı, konuşmalarını şu şekilde sürdürmüştü:

Çok kolay dertleşmem. Arkadaşlarım bir durgunluk sezerler ama bunu çok konduramazlar. Çünkü hep ortamın enerji anlamında patlayanı, güldüreni, her şeye uyum sağlayanı ve hareketlisi olarak bunu devam ettiririm. Teslim olmaya kadar kimse bir şey anlayamaz. O patlamayı yaşadığımda insanlar genellikle hiç bahsetmedin diye şaşırırlar. Özel bir nedeni yok bunun. Kendimi veya duygularımı saklama ihtiyacında değilim. Kusursuzluk algısı doğru bir düşünce değil ama bu bende vardır. İnsanlara çok fazla açarsam kendimi, korkularımı ve kaygılarımı bir gün gelir hiç beklemediğim insanlar beni o korkularla vurur içgüdüsü ile bunu yapıyorum.

Sahnede telefon fırlatılmıştı! İşte o anlar...

'KAFAMIZA, GÖZÜMÜZE GELEBİLİR'

Tüm bunların ardından önceki günlerde Bursa'da sahne alan popçu, şarkılarını seslendirip herkesi eğlendirmeye çalışırken bir anda seyirciler arasından biri telefonunu sahneye fırlattı.

Şarkı bitimi telefonu yerden alan sanatçı, 'Arkadaşlar telefonu neden sahneye fırlattınız?' diye sordu. Telefonun kayıtta olduğunu fark eden Seçkin, görüntü kaydedip, 'Vermiyorum artık benim oldu' diyerek espri yaptı. Daha sonra telefonla selfi çeken Seçkin, sanki başına geleceklerden haberdarmış gibi; 'Ama bunu yapmayın tamam mı. Kafamıza, gözümüze gelebilir' uyarısını yaptıktan sonra telefonu sahibine teslim etti.

Sahnede telefon fırlatılmıştı! İşte o anlar...

TELEFON YÜZÜNDEN YARALANDI

Uyarı niteliğinde yaptığı konuşmadan 5 dakika sonra bir başka kişi tarafından yine sahneye fırlatılan cep telefonu sanatçının baş bölgesine isabet etti. Ani refleks gösterip yüzünü kaçıran sanatçı, boyun ve kulak bölgesine isabet eden telefon yüzünden yaralandı.

Uzun süre canının acısından gözlerini açamayan sanatçı, konseri durdurmak zorunda kaldı. Çok sinirlenen Seçkin, 'Sonunda istediğiniz şey oldu, mutlu musunuz? Buna değer mi ya buna değer mi? Bu kadar adam burada eğleniyoruz, sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane video için değer mi?' diyerek isyan etti.

'PANSUMAN YAPTIRMAM GEREKİYOR'

Konserine 5 dakika ara vermek zorunda kalan popçu, 'Sahneye telefon fırlatan arkadaş adına sizlerden özür diliyorum, kulağıma buz koydurup pansuman yaptırmam gerekiyor' ifadelerini kullanarak sahneyi terk etti. Ünlü ismin telefon yüzünden yaralandığı anın yeni görüntüleri ise, günler sonra ortaya çıktı.

Ece Seçkin daha sonra aldığı darbeyle morarmış boynunu paylaşarak, 'Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı' açıklamasında bulundu.