Kuruçeşme'de Serdar Ortaç çoşkusu...

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Türk Pop Müziğin başarılı sanatçısı Serdar Ortaç’ı ağırladı. Kuruçeşme'de altıncı kez hayranlarıyla buluşan ünlü popçu, gördüğü yoğun ilgiye "Şükür, sevilmek güzel" sözleriyle teşekkür etti.

Türk pop müziğin yıldız isimlerin Serdar Ortaç, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde geleneği bozmadı. Boğaz'ın muhteşem atmosferinde dansçıları, orkestrası ve hit'leriyle altıncı kez mekanı hınca hınç doldurdu.

Binlerce kişinin akışları eşliğinde sahneye çıkan Serdar Ortaç, konserin ilk dakikalarında sevenlerinden telefonlarını bırakmalarını ve bol bol eğlenmelerini istedi. Ünlü sanatçının çağrısına kulak veren hayranları, Ortaç'ın 'Karabiber'den günümüze en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile unutamayacakları bir müzik şöleni yaşadı.

Kuruçeşme'de Serdar Ortaç çoşkusu...

SERDAR ORTAÇ REKORA KOŞUYOR

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, gördüğü yoğun ilgi karşısında; “Kaçıncı konser, hâlâ kalabalık. Şükür, sevilmek güzel...” sözleriyle mutluluğunu paylaştı. 52 yaşındaki Serdar Ortaç, Kuruçeşme Açıkhava'da hayranlarıyla yedinci buluşmasını ise 6 Ağustos'ta gerçekleştirecek.

Kuruçeşme'de Serdar Ortaç çoşkusu...

'ALEYNA TİLKİ İLE BİR SÜRPRİZ OLABİLİR'

Hit şarkılarını sanatçı dostlarının seslendirdiği Serdar Ortaç, 'Vol.1' albümünün ikincisi için kolları sıvayan ünlü sanatçı, “Aleyna Tilki ile galiba bir şarkı okuyacağım” sözleriyle sürpriz bir düet hazırlığı içinde olduğunu da sevenlerine duyurdu.