Yıldız Tilbe'den hayranına şok yanıt!

Hafızalarda yer eden şarkıları, kendine has tarzı ve danslarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Yıldız Tilbe, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Müzik ziyafeti sunan sanatçı, "Eteğini çıkar" diye bağıran kadın hayranına tepki gösterdi. Bu sözlerin ardından konserine ara veren Yıldız Tilbe'nin açıklaması gündem oldu.

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz ocak ayında Nişantaşı'nda kozmetik ürünleri satan bir mağazadan alışveriş yaparken objektiflere takılmıştı. Sanatçı, meslektaşları Gülşen ve Hande Yener'in çok konuşulan sahne kostümleri hatırlatılınca, “Onların şarkılarını seviyorum. Kıyafetleri beni ilgilendirmiyor. Kendime bakıyorum” açıklamasını yapmıştı.

'EVE GİDİNCE HEPSİNİ DENEYECEĞİM'

'Karşı tarafta oturuyorum. Alışveriş için bu tarafa geçtim. Ne varsa aldım' açıklamasında bulunan Tilbe, 'Yıldız Tilbe mutlu bir insan mı?' diye soran muhabirlere 'Şu an çok mutluyum. Çünkü makyaj malzemesi aldım. Eve gidince hepsini deneyeceğim' diyerek esprili bir yanıt vermişti.

Yıldız Tilbe'den hayranına şok yanıt!

'ÇOK PARA DEĞİL Mİ?'

Pazardan bile giyindiğini belirten Tilbe, “Beğenirseniz bir kıyafete 1 milyon TL verir misiniz?” sorusuna, “Kaç para ediyor? Çok para değil mi? Eski parayla bir trilyon. Biz o kadar veriyor muyuz?” diyerek, menajeri Haluk Şentürk'e sormuştu.

Sahne kıyafeti bulmakta zorlandığını söyleyen Tilbe, 'Sahne kıyafeti bulamaz olduk. Çok zor kıyafet buluyorum. Sabit bir modacım yok, hepsini dolaşıyorum. Uygun bulduğum kıyafetleri alıyorum. Pazardan da olsa alırım. Yeter ki uysun bana, sahnede giyebileyim' ifadelerini kullanmıştı.

Yıldız Tilbe'den hayranına şok yanıt!

HAYRANI 'ETEĞİNİ ÇIKAR' DEDİ!

Güçlü sesinin yanı sıra yazdığı şarkı sözleriyle birçok sanatçının albümünde yer alan Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava'da müzikseverlerle buluştu. Peş peşe sevilen parçalarını seslendiren Tilbe, bir ara kadın hayranından gelen 'Eteğini çıkar' sözüyle neye uğradığını şaşırdı.

Yıldız Tilbe'den hayranına şok yanıt!

'ÖNCE SEN YAP, BEN GÖREYİM'

Sahneye yeşil bir elbiseyle çıkan Tilbe, 'Eteğini çıkar' diyen kişiye şu sözlerle serzenişte bulundu:

Bak seni çıkarırım buraya, eteğini çıkartırım. Bana diyor ki; 'eteğini çıkar'. Önce sen yap, ben göreyim, belki ben de yaparım. Herkes özgürdür hayatım. Allah herkesi özgür yaratmış, dünyaya bırakmış ama insanlar insanları rahat bırakmıyor.