Ünlü çiftten mutluluk pozları!

Sosyal medya paylaşımlarıyla adlarından sık sık söz ettiren Pelin Akil ile Anıl Altan'ın altı yıllık mutlu birliktelikleri devam ediyor. Alin ve Lina adında ikiz kızları olan oyuncu çift, şimdilerde Marmaris'te deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, son olarak eşiyle çekilen fotoğraflarını yayınladı.

2016 senesinde nikah masasına oturan Pelin Akil-Alin Altan çifti, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Akil, geçtiğimiz aylarda eşinin paylaşımına yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Anıl Altan, bornozlu pozlarını ''Ayna ayna söyle bana'' notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Eşinin fotoğraflarını gören 35 yaşındaki oyuncu, Altan'ın pozlarına kayıtsız kalmamıştı. Pelin Akil, paylaşıma, ''Neden bornozla?'' yorumunu yaptı. Anıl Altan da eşine ''Çünkü o an üstümde o vardı'' yanıtını vermişti.

PELİN'DEN ANIL'IN TATİL POZUNA YORUM

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Pelin Akil, geçtiğimiz aylarda eşi Anıl Altan'ın paylaşımına yaptığı yorumla gündem olmuştu. Güzel oyuncu, kızlarının babası Altan'ın tatil pozlarına; 'Ben tatile giderken bunu koyman? Akıllarda soru işareti' yorumunu yapmıştı.

İki çocuk babası Anıl Altan da Pelin Akil'e; 'Tatile gidemiyorum fotoğrafını koyuyorum' yanıtını vermişti. Oyuncu çift arasındaki bu diyalog sosyal medyada gündem olmuştu.

Ünlü çiftten mutluluk pozları!

EN TATLI MÜDAHALE

Geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi oyuncu arkadaşı Nilay Cafer ile Bodrum'da kısa bir tatil yapan Pelin Akil, önceki gün eşi ve ikiz kızlarıyla bir düğüne katılmıştı. Düğünde dudak dudağa poz veren çifte müdahale kızlarından geldi.

Babalarının annelerini öpmesine müsaade etmeyen miniklerin babalarının ellerinden çektiği anlar objektiflere yansımıştı. Akil ve Altan, bu kareleri 'Büyük resmi görmek için sola kaydırabilirsiniz' notuyla paylaştı. Ünlü çiftin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağmıştı.

ROMANTİK TATİL POZLARI

Şimdilerde kızlarıyla Marmaris'te tatil yapan oyuncu çiftten yeni pozlar geldi. Yemek masasında eşi Anıl Altan ile poz veren Pelin Akil, bu kareleri Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Akil'in kahverengi kalp emojisiyle yayınladığı karelere binlerce beğeni ve 'Maşallah' yorumu geldi.

Ünlü çiftten mutluluk pozları!

'İYİ Kİ BİRBİRİMİZİ BULDUK'

Öte yandan Pelin Akil, 32 yaşına basan Anıl Altan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlamıştı. Altan'ın 2019 yılında çektiği bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, gönderisine, şu notu düşmüştü:

'Canımın içi güzel kocam 2019'da çekmişim bu güzel fotoğrafını. O zaman bu çanta bebeklerin bez çantası değildi, bu sene de aynı yerdeyiz. (aynı çantaylayız) Hep bana böyle el uzatansın. En yorulduğumda, en kötü ve çaresiz hissettiğimde de bu el bana böyle uzanır, hadi gel gidiyoruz dediğinde de… Hiç de sorgulamam nereye ne zaman.. “Hadi” derim gideriz. İyi ki doğdun, iyi ki birbirimizi bulduk ,iyi ki bu iki dünya güzeli bizi buldu, seni çok seviyorum. En büyük şansımsın. Nice mutlu beraber sağlıklı sevgili saygılı senelere.'