Sahneye Çikti, Binlerce Kisinin Önünde Evlilik Teklifi Etti

Dünya Düzce Günleri’nin dördüncü gününde sürpriz evlenme teklifi yapildi. Sahneye çikan genç binlerce kisinin önünde diz çökerek sevdigi kiza evlenme teklifi yapti. Sahnede evlenme teklifi alan genç kiz binlerce kisinin destegiyle “evet” cevabini verdi.



Düzce Belediyesi’nin organize ettigi Dünya Düzce Günleri’nin dördüncü gününde sahneye Imera grubu çikti. Karadeniz sarkilari ile alani dolduranlar horon teptikleri esnada sürpriz bir evlenme teklifi yapildi. Ali Osman Ismailoglu isimli genç sahneye çikarak sevdigi kadin için sarki söylemek istedigini söyledi.

Imera Grubu sevdigi kadinin da sahneye çikmasi sarti ile sarkiyi söylemesine izin verdi. Seslendirdigi sarkinin ardindan Ali Osman Ismailoglu binlerce kisinin önünde diz çökerek, “Hayatimi en anlamli yapan sensin. Bundan sonrada benim esim olur musun? Benimle evlenir misin?” diyerek sevdigi kadindan cevap bekledi. Sahnede evlenme teklifi alan ve bir anda ne oldugunu anlayamayan Asli Irem Sahin, seyircilerin “evet, evet” diyerek destek vermesi ile evlenme teklifine “evet” cevabini verdi. Imera Grubu da genç çifte mutluluklar diledi.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.