Yasmin Erbil bikinili karesiyle olay! Mehmet Ali Erbil cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bırakmıştı Ece Ronay'dan şok yorum: 'Rezil...'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bikinili karesiyle sosyal medyada gündem oldu. Mehmet Ali Erbil cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bırakmıştı geçtiğimiz günlerde. Magazin muhabirinin sorduğu soru karşısında Ece Ronay hakkında bazı açıklamalarda bulunan Yasmin Erbil Instagram pozlarıyla adından söz ettirdi Gündemde yerini koruyan Erbil'in pozlarının ardından TikTok fenomeni Ece Ronay'dan gelen paylaşımlar dikkat çekti. Ece Ronay Instagram hikayelerinde, "Baban seni rezil ediyor..." benzeri cümleler kullandı.

Yasmin Erbil bikinili karesiyle olay! Mehmet Ali Erbil cinsel ilişki itirafıyla ağızları açık bırakmıştı Ece Ronay'dan şok yorum geldi.

Açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Mehmet Ali Erbil, bir sosyal medya platformunda açtığı canlı yayında 'Dünya rekoru bende. Yıllarca haftanın 6 günü cinsel ilişkiye girdim. Pazar günüm boştu, bir mecra beni kapatmıştı' itirafında bulunmuş ve yine çok konuşulmuştu.

SOsyal medyayı aktif kullanan ve babası gibi attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Yasmin Erbil Instagram'dan paylaştığı karelerle gündem
oldu. Bikinili pozuyla adından söz ettiren Yasmin Erbil, Ece Ronay'dan gelen paylaşımlarla gündemin ilk sıralarına yerleşti.

ECE RONAY'DAN YASMİN ERBİL'E SERT YANIT GECİKMEDİ
Aralarında husümeti bitmeyen Mehmet Ali Erbil ve TikTok fenomeni Ece Ronay ara ara göndermelerde bulunmaya devam ediyor. Son olarak Yasmin Erbil'e Ece Ronay'ı sormalarına karşılık Erbil, 'Tanımadığım insanlara pirim vermek istemiyorum. Sonuçta o benim babam ve onun benim her zaman yanımda olduğu gibi ben de her zaman onun yanındayım.'

'Hiç tanımadığım, TikTok denen uygulamada ünlü olan bir insana prim
vermeyeceğim.' şeklinde yanıtlamıştı. Ece Ronay'dan Yasmin'in sözlerine karşılık yanıtları çok geçmeden geldi.

NELER YAŞANDI?
26 yaşındaki oyuncu ve sunucu Yasmin Erbil, Instagram hesabından sık sık
paylaşımlar yapıyor.

POZLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Mehmet Ali Erbil'in 'taciz' davasında 'dekolte' ifadesinin ortaya çıkmasıyla Yasmin Erbil'i hedef alan Ece Ronay çılgına dönmüş ve sözleriyle dikkat çekmişti.

'KENDİ KIZI BENDEN 3 KAT 5 KAT DEKOLTE GİYİYOR'
Mehmet Ali Erbil'in 'taciz' davasında 'dekolte' ifadesi ortaya çıktı Yasmin Erbil'i hedef alan Ece Ronay çılgına döndü... Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde oynayan şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'taciz' ve 'hakaret' sebebiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Mehmet Ali Erbil, başlatılan soruşturma kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, 'şüpheli' sıfatıyla ifade vermişti. Adliyeye tekerlekli sandalyeyle gelen Erbil'in ifadesinde, 'Ece Hanım sürekli dekolteli kıyafet giyerek beni arıyordu. Ben kendisine kardeşim diye hitap ettim. Hiçbir şekilde taciz etmedim' dediği iddia edildi.

Erbil'in ifadesinin medyaya yansımasının ardından Ece Ronay suskunluğunu
bozdu. 2.Sayfa programına telefonla bağlanan Ronay, iddiaları yalanladı. Davasının sonuna kadar arkasında olduğunu belirten Ronay şunları söyledi:

'Normalde ayakta programlar sundu Mehmet Ali bey, adliyeye o şekilde gitmesi çok komik görünüyordu, bir acındırma sezdim orada. Mehmet Ali Erbil şu anda şüpheli sıfatıyla ifade verdi ve yargılanıyor. Ben onu hiçbir zaman dekolte giyip aramadım. Bilir kişilerin bunu incelenmesini de söyledim. Dekolteli aramadım ki aramış dahi olsam onun beni taciz etmesini
meşrulaştırmaz. Kendi kızı benden 3 kat 5 kat dekolte giyiyor. Bu tarz bir şey söylemesi gerçekten çok korkunç.'

'SON ÇIRPINIŞLARI'
'Mehmet Ali Bey'in son çırpınışları olduğunu düşünüyorum. Bu konudan yırtamayacak. Başlarda 'kardeşim' dedi. Klip çekildikten sonra artık o kardeşlik bir anda 'birlikte uyumak' istemeye, evine davet etmeye dönüştü. Sizin programa katıldıktan sonra avukatı bizi aradı uzlaşmaya gitmek istedi. Ben de yardım şartı koydum, onlara herhalde fazla geldi ki kabul etmediler. Süreç şu anda yargıda ben geri adım atmayı düşünmüyorum. Mehmet Ali beye karşı hiçbir terbiyesizlik yapmadım.

Mehmet Ali Erbil, suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na giderek 'şüpheli' sıfatıyla ifade vermişti. Adliyeye tekerlekli sandalyeyle giden Erbil'in ifadesinde, 'Ece Hanım sürekli dekolteli kıyafet giyerek beni arıyordu. Ben kendisine kardeşim diye hitap ettim. Hiçbir şekilde taciz etmedim' dediği iddia edildi. Ece Ronay, Erbil'in sık sık dekoltesiyle gündeme gelen kızı Yasmin Erbil'e seslendi. Ronay paylaşımında şunları söyledi:

'KARDEŞİNE YAPAN KIZINA MI ACIR'
'Baban ifadesinde dekolte giyinip kendisini aradığım yalanını söylemiş. Ben telefonumu bilirkişiye teslim edip aksini kanıtlamaya hazırım, bunu da ifademde belirttim. Ama sen kendine dikkat et, dekolte giyince taciz edebileceğini iddia eden bir baban var. Evde üstüne başına dikkat et kuzum, ne olur ne olmaz. Güzel kızsın, evde çok açık giyinme. Kardeşine yapan kızına mı acır.'

Bir YouTube programına konuk olan Nergis Kumbasar 7,5 yıl evli kaldığı Mehmet Ali Erbil hakkında konuştu. Kumbasar, kıyafet tercihleriyle çok konuşulan kızı Yasmin Erbil ile ilgili de samimi açıklamalar yaptı. İşte geçtiğimiz günlerde magazin gündemine gelen açıklamanın detayları...

'NE VARMIŞ KIYAFETLERİNDE'
Kızı Yasmin Erbil'in kıyafetlerinin çok konuşulması sorulunca Erbil 'Genç kız onlar, her genç kız öyle fotoğraflar çekiniyor' dedi. Bu soru üzerine hemen araya giren Kumbasar 'Bir dakika Yasmin dediniz bana da sorun, ne varmış kıyafetlerinde, hiçbir şey yok kıyafetlerinde, o yüzden fikrini sormanıza gerek yok' dedi.

'YASMİN'İN CANINI ÇOK YAKIYORLAR'
Kızının hakkında yapılan haberleri kaldırabildiğini söyleyen Kumbasar, 'Ünlü çocukların işi çok zor. Hele ki Yasmin oyunculuk ve sunuculuğa geçtikten sonra... Erbil'e ya da bana gıcık olan Yasmin'in üzerinden yürüdü. Biz de bunu ona anlatmıştık, Yasmin de bunları tecrübe edinmeye başladı. Yasmin hakkında yapılan haberleri taşıyabiliyor. Yasmin'in canını bazen çok acıtıyorlar ama ben kendi tecrübelerimden ona örnek verdiği için anlıyor' şeklinde konuştu.

'KIZIM DOZUNDA GİYİNİYOR'
Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan kızı Yasmin Erbil'in sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşımın gündem olmasıyla ilgili konuşan Kumbasar, 'Kızım hiçbir zaman açık saçık giyinmedi. Bir genç kıza satılan giysiler neyse onu giyiyor. Mini elbise ve dekolteli giyinmesini de son derece dozunda buluyorum. Hatta onu bazı yaşıtlarında baktığımda benim kızım son derece dozunda olduğunu düşünüyorum. Göz önünde ve güzel bir kız. O yüzden de onu haber yapmak hoşlarına gidiyor Yasmin'e bu haberler inin isim tam bir para paylaştı ki üstüne yüzden de onu haber yapmak hoşlarına gidiyor. Yasmin e bu haberler inin mantığında tıklanma olduğunu da anlattım'

'ERBİL'İN HAYATI BENİ İLGİLENDİRMİYOR'
Eski eşi Mehmet Ali Erbil'in özel hayatıyla ilgili konuların kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Nergis Kumbasar, 'Gelip bana onunla ilgili sorular soruyorlar. Ben de bazen cevap veriyorum. Cevap verdiğim konular da Yasmin'i ilgilendiren şeyler oluyor' dedi. 
64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini ileri süren ve mesajları ifşalayan Ronay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Adliyesi'ne giderek sosyal medyada ve TV'de yayınlanan videolarını sarhoşken yayınladığını belirtip bu görüntülerin kaldırılmasını talep etti.

Ronay erişim engeli istediği videoların toplum ahlakı açısından uygun olmadığını belirtti. Dilekçeyi inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, bu talebi reddetti.
Ece Ronay dilekçesinde '7-8 yıl önce alkollüyken bilinçsiz bir şekilde yayınladığım videolardan pişmanlık duyuyorum. Mehmet Ali Erbil de bu videolar üzerinden beni tehdit etmişti' dedi.

ECE, YASMİN'İ HEDEF ALDI
Şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiğini iddia ettiği ses kayıtları ve mesaj görüntüleri yayınlamıştı. Tacizle suçlanan Erbil ve Ronay arasındaki gerilim sürerken konuya Erbil'in kızı Yasmin Erbil de dahil oldu. Yasmin Erbil, Ronaya'ın babası Erbil hakkında sözlerine, 'TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım' dedi.

'BABAN BENİMLE UĞRAŞAMADI'
Bu açıklamayı duyan Ronay, Yasmin Erbil'e sert sözlerle yanıt verdi. Ronay açıklamasında, 'Sen beni ezmeye çalışıyor olabilirsin ama baban salya sümük peşimde koşuyordu. Senin baban benle uğraşamadı bence sen hiç bulaşma. Hızını alamayan Ece Ronay açıklamasının devamında ise 'Bizim babamız ünlü olalım diye zorla dizilere sokmadı, paraya boğmadı. Kendi emeğimle TikTok'ta ünlü oldum. Sen de babanın absürtlükleriyle ünlü oldun. Kapat çeneni' diyerek tepki gösterdi.

'Karpuz' isimli şarkısı ile popüler olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, gönderdiği ses kayıtları ve Instagram mesajlarıyla kendisini taciz ettiğini belirttiği Mehmet Ali Erbil hakkında iki ay süreyle tedbir kararı aldırdı.

TACİZ SKANDALI!
Geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın yeni şarkısının klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil, hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Genç şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini açıkladı ve yazışma görüntüleriyle ses kaydını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ece Ronay ve Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz ay Sarıyer'de bulunan bir AVM'de buluşarak, yeni projelerini basın mensuplarına duyurmuşlardı. Mehmet Ali Erbil, ilk kez bir klipte oynayacağından dolayı çok mutlu olduğunu basın mensuplarına açıklamıştı. Şimdi ise Mehmet Ali Erbil'in ismi yeni bir skandalla gündeme geldi.
Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine yolladığı mesajlardan rahatsız olduğunu belirterek sosyal medya sayfasından
yayınladı.