Britney Spears'dan flaş açıklama!

Babasıyla yaşadığı vasilik davasıyla magazin gündeminden düşmeyen Britney Spears, aylar önce özgürlüğüne kavuşmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim; önceki ay ise 2019 yılında annesine attığı mesajların ekran görüntülerini yayınlayarak, cevap alamadığını iddia etmişti. Annesinin bu iddialara cevap vermesinin üzerine adete ateş püsküren şarkıcı; son olarak geçirdiği zor günlerle ilgili yeni bir paylaşım daha yaptı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın serveti ve tüm hayatı neredeyse 13 yıldır babası James Parnell Spears tarafından kontrol ediliyordu. Spears, daha önce uzun süredir aşk yaşadığı Sam Asghari ile evlenmesinin ve yeniden çocuk sahibi olmasının engellendiğini açıklamıştı.

Mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan Jamie Spears, geçtiğimiz ağustos ayında bu görevden çekilmek için mahkemeye başvurmuştu. Aylar önce Los Angeles'ta görülen davada Britney Spears'ın vasiliğin sonlandırılması talebi, yargıç tarafından kabul görülmüştü. Baba Jamie Spears'ın vasiliği, 30 dakika süren kısa bir duruşmanın ardından resmen bitmişti.

Britney Spears'dan flaş açıklama!

'KANITINIZ OLUNCA BİRAZ FARKLI'

Britney Spears, geçtiğimiz ay ise 2019'da bir akıl sağlığı merkezine zorla yatırıldığını iddia ettikten sonra annesine, arkadaşına ve avukatına gönderdiği kısa mesajların ekran görüntülerini Instagram hesabından yayınladı; ancak üzerinden fazla zaman geçmeden gönderisini sildi. Popçu; 'Kanıtınız oluınca biraz farklı' notuyla başladığı paylaşımında, sırasıyla ekran görüntülerini gösterdi.

Şarkıcı, ilk ekran görüntüsünde annesi Lynne Spears'a, 'Bana ilacımın dozunu yükseltmek istediğini söyledi. Bu ilacın uyumama yardımcı olmak için verildiğini düşündüm, ama bipolar tedavisi içinmiş ve oldukça güçlü bir ilaç' diye yazdı. Bu mesajda Britney'nin bir doktordan mı yoksa koruyucusu olarak tıbbi bakımını kontrol eden babası Jamie Spears'tan mı bahsettiği belli değil.

ANNESİNDEN YANIT ALAMADIĞINI İDDİA ETTİ

Spears'ın mesajı, şöyle devam etti:

'Kelimenin tam anlamıyla midemdeki tüm hastalıklı ilaçları hissediyorum. Yemin ederim beni öldürmeye çalıştığını hissediyorum.'

Ünlü isim, 67 yaşındaki annesi Lynne'in mesajlarına yanıt vermediğini, ancak merkezden ayrıldığında ondan haber aldığını iddia etti. Britney, 'Bana 'Seni ziyaret etmeme ve sana sarılmama izin vermeliydin' dedi' ifadelerini kullandı.

Britney Spears'dan flaş açıklama!

ANNESİNDEN CEVAP

Bunun ardından Spears'ın annesi Lynne ise; Instagram hesabından, 'Seni en çok sevenlerin sana ihanet ettiğini hissettiğin için üzgünüm! Sana gelmeme izin ver, seni seviyorum!' diye yazdı; ancak mesajlaşmaların kendisine ait olan ekran görüntülerini paylaşmadı.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Britney Spears, arkadaşının ve annesinin açıklamalarından sonra adeta ateş püskürerek, 'Anne, sana gönderdiğim milyonlarca mesajın içinden bana cevap verdiğin tek seferin bu olduğunu da insanlara söyledin mi? Her şey planlanmıştı, ve sen neler olduğu hakkında hiçbir fikrin yokmuş gibi davrandın. Beni istismar ettin. Ve hala sevgi dolu anne rolü oynaman aklımı başımdan alıyor!' mesajını yazdı.

Sosyal medya hesabında 41.8 milyon takipçisi olan ünlü isme, çok sayıda destek mesajı yağdı.

'4 AY BOYUNCA KANIM ALINDI'

Britney Spears tüm bunların ardından, babasının vasiliği altındayken yaşadığı iddia edilen kötü günler hakkında daha fazla bilgi verdi. Paylaştıktan bir süre sonra sildiği bir Instagram gönderisinde; şarkıcı, 4 ay boyunca hemşireler tarafından kanının alındığını söyledi.

DailyMail'e göre; Speras bu iddiaları, tansiyonunu ölçtüren bir adamın fotoğrafının açıklama ksımına yazdı:

'4 ay boyunca her gün o yere gelen, günde üç kez üstümü değiştirirken beni izleyen, kanımı alan hemşireler vardı... Ailem Destin'deki sahil evimin tadını çıkarırken, ben her çarşamba günü kendimi zayıf hissederdim.'

Britney Spears'dan flaş açıklama!

'HAYAT DEVAM EDİYOR'

Ardından, 'Travma geçirdiğim için çok şanslıyım... asla acı çekmediğim bir günüm yok, çünkü hepsi yanlarına kaldı' diyen Spears, sözlerine; 'Hayat devam ediyor, bunlar hiç önemli değil... Sadece benimle 'ilgilenen' ama aynı zamanda beni kendileri için bir sandalyede 10 saat çalıştıranlara sevgilerimi ve hatıralarımı göndermek istiyorum. Hayat hızlı geliyor, eğer sen de hızlı hareket etmezsen, kaçırabilirsin' diye devam etti.

Ünlü isim ayrıca, o dönemde tek dışarı çıkışının haftada bir kez terapiye gitmek için olduğunu da belirtti.