Yasemin Özilhan'dan ayrılık iddialarına yanıt!

2006-2011 yılları arasında ekranlara gelen 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Ela Altındağ' karakteriyle şöhreti yakalayan Yasemin Özilhan, 2001'de iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine girmiş, ardından da oyunculuğu bırakmıştı. Geçtiğimiz haftalarda iki çocuk annesi sosyetik güzelin evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti. Yasemin Özilhan'ın eşiyle olan fotoğraflarını silmesi ve İzzet Özilhan'ın da Instagram hesabını kapatması kafaları karıştırmıştı. Ayrılık haberleri sonrası sessizliğini koruyan eski oyuncu, son paylaşımıyla iddialara adeta yanıt verdi. İşte detaylar...

Daha önce 'Koçum Benim', 'Doktorlar', 'Aşk Oyunu' gibi dizilerde rol alan ve geçtiğimiz yıllarda 'Mucize Doktor' dizisinde konuk oyuncu olarak katılan Yasemin Özilhan, iş insanı eşi İzzet Özilhan ile dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Emine ve Ela adında iki kızı olan ünlü çift, geçtiğimiz senelerde üçüncü bebeklerini kaybetmişti.

DÜZGÜN FİZİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve zaman zaman ailesiyle fotoğraflarını da paylaşan Yasemin Özilhan, şimdilerde yaz tatilinin tadını çıkarıyor. Uzun süredir Bodrum'da olan ve yorgunluk atan ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda beyaz büstiyeriyle sahilde poz vermişti. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Özilhan'a 'Tanrıça gibisin' ve 'Bu nasıl bir güzellik', 'Güzelliğine hayran olduğum kadın' şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Yasemin Özilhan'dan ayrılık iddialarına yanıt!

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Bir süredir iki kızıyla Kaplankaya'daki evinde deniz, kum ve güneşin keyfini süren Yasemin-İzzet Özilhan çifti hakkındaki ayrılık iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İzzet Özilhan'ın Instagram hesabını kapatması ve Yasemin Özilhan'ın eşi İzzet Özilhan ile fotoğraflarından bazılarını silmesi ayrılık iddialarını güçlendirmişti. İkilinin bu hamleleri 'Boşanıyorlar mı?' sorusunu akıllara getirmişti.

AYRILIK İDDİALARINA FOTOĞRAFLI CEVAP

Haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini koruyan ünlü çiftten Yasemin Özilhan, son paylaşımıyla iddialara yanıt verdi. Eski oyuncu, eşinin havuz başında kitap okuduğu anları takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyetik güzel bu paylaşımıyla ayrılık haberlerini noktalamış oldu.

Yasemin Özilhan'dan ayrılık iddialarına yanıt!

ALDATMA İDDİASI OLMUŞTU

Sosyal medyaya damga vuran bu detay sonrası ikilinin uzun süredir bir arada olmadıkları ve evleri ayırdıkları iddia edildi. Taraflardansa henüz bir açıklama gelmedi. Yasemin Özilhan daha önce de eşi İzzet Özilhan'ı takipten çıkarmıştı. O dönem aldatıldığı iddia edilen ünlü isim eşine daha sonra dönmüştü.