Victoria Beckham'dan şoke eden gerçek!

Geçtiğimiz Mayıs ayında Nicola Anne Peltz ile nikah masasına oturan David-Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham; genç yaşta baba olmak istediğini açıklayarak, eşi Nicola kendini ne zaman hazır hissederse o zaman bir aile kuracaklarını söyledi. Beckham'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırırken; annesi Victoria'nın sahibi olduğu giyim şirketinin milyonlarca sterlin borcu olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz, geçtiğimiz Mayıs ayında görkemli bir düğünle evlenmişti. Milyarder Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapılan düğüne, ünlü isimler akın etmişti. Nicola Anne Peltz, törende iki ayrı gelinlik giymişti. Brooklyn Beckham; evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da almıştı. Brooklyn'in bunu, eşine bir sevgi gösterisi olarak yaptığı belirtilmişti.

'DÜĞÜN HAZIRLIKLARI SÜRECİ KORKUNÇTU'

Ancak Page Six'te yer alan habere göre; Victoria Beckham ile yeni gelini Nicola Peltz arasında tam bir soğuk savaş var. 27 yaşındaki Peltz'in, Nisan ayında Victoria-David Beckham çiftinin büyük oğlu Brooklyn Beckham ile evlenmesinden önce önce bile ikilinin arasında sorunlar çıktığı iddia edildi.

Aileye yakın bir kaynak, 'Birbirlerine dayanamıyorlar ve konuşmuyorlar. Düğün hazırlıkları süreci korkunçtu, iletişim minimum düzeydeydi' ifadelerini kullandı.

Victoria Beckham'dan şoke eden gerçek!

'ONUNLA PEK KONUŞMADILAR'

Yaşananlar; ailenin yeni üyesine ısınmak için uğraşan 48 yaşındaki ikonik 'Posh Spice'a, Peltz'in iyi tarafını görmede yardımcı olmadı. Kaynak, bunun 'kesintisiz küçük bir drama' haline geldiğini ve şu anda Miami'de yaşayan Beckham'lar ile oğulları Brooklyn'in de arasının açılmasına sebep olduğunu iddia etti:

Vic ve David, son birkaç aydır onunla (Brooklyn) pek konuşmadılar.

'İLGİDEN HOŞLANMADI' İDDİASI

İsmi paylaşılmayan kaynak; Peltz'in, eşinin dünyaca ünlü annesini biraz kıskanıyor olabileceğinden ve özellikle düğün gününde Victoria'nın gördüğü ilgiden hoşlanmadığını düşündüğünü de söyledi.

'SÜRPRİZ YAPTIM'

Beckham, bu söylentilerden sonra yeni bir dövme yaptırarak eşi Nicola Peltz'e sürpsiz yaptı. Ünlü isim, dövme sanatçısı Dr. Woo tarafından yapılan, sol bileğinin dışında büyük bir puntoyla 'Evli' yazan dövmesini, 'Bebeğime sürpriz yaptım' mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Victoria Beckham'dan şoke eden gerçek!

'NICOLA'NIN KARARI'

Brooklyn Beckham, tüm bunların ardından eşi Nicola Peltz ile en az 10 çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı. Beckham, genç bir baba olmanın hayalini kurduğunu ve Peltz ile yakında bir aile olmayı umduğunu iddia etti.

23 yaşındaki Brooklyn, Entertainment Tonight'a konuşarak şu ifadeleri kullandı:

Her zaman genç bir baba olmak istemişimdir ve yakında bir aileye sahip olmayı çok isterim, ama karım ne zaman buna hazır olursa o zaman. 10 tane çocuk yapabilirim, ama bu Nicola'nın bedeni ve onun kararı.

Öncesinde ise Variety'ye konuşan ünlü isim, eşi Nicola'nın ilk çocuklarının erkek olacağını düşündüğünü de açıklamıştı.

53,9 MİLYON STERLİN BORÇ!

Öte yandan The Mirror'da yer alan habere göre; geliniyle sorun yaşadığı iddia edilen Victoria Beckham'ın giyim şirketinin 53,9 milyon sterlin borcu olduğu ortaya çıktı. Victoria'nın sözcülerinden biri, 500 sterlinlik kazaklar ve 400 sterlinlik kot pantolon satan moda markasının rakamlarının doğru olduğunu doğruladı.

Bir raporda ise şu ifadeler yer aldı:

Victoria Beckham Holdings grubunun toplam gelirleri, pandeminin etkileri nedeniyle %6 düşüşle 36,1 milyon sterline (2019 – 38,3 milyon sterlin) geriledi.

Victoria Beckham'dan şoke eden gerçek!

İKİYE KATLADILAR

DailyMail'de yer alan habere göre; Lüks çevrimiçi indirim mağazası The Outnet'in, Victoria'nın markasında yer alan parçaların fiyatlarını normalde yaptığı yüzde 30 yerine, yüzde 70 indirim yaparak düşürmesi de dikkat çekti.

Ancak büyük kayıplara rağmen, David ve Victoria Beckham'ın karlarını ikiye katladığı ve sadece 2020 yılında 11,6 milyon sterlin elde ettiği bildirildi. Ünlü çiftin, 2022 itibarıyla 425-450 milyon sterlin arasında serveti bulunuyor.