Seda Erdim'i kızdıran yorum!

Eski oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kızını kucağına almak için gün sayan Seda Erdim'in kız kardeşi evlendi. Kardeşinin düğünü için Cihan Nacar imzalı mavi bir elbise tercih eden Erdim, stilini parıltılı terlikleriyle tamamladı. Karnı burnunda objektiflere poz veren ünlü isim, bir takipçisinin terlikleriyle ilgili yorumuna kayıtsız kalamadı. İşte detaylar...

Bir döneme damgasını vuran 'Hayat Bilgisi' dizisinde hayat verdiği 'Arif' karakteriyle şöhreti yakalayan Ümit Erdim, 2017 yılında hayatını Seda Çınar ile birleştirmişti. Mutlu birliktelikleri devam eden ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adlarından söz ettiren Seda-Ümit Erdim çifti, 2018'de de kızları Ses'i kucaklarına almıştı.

Ailelerini büyütmek isteyen çiftten Seda Erdim, geçtiğimiz aylarda bebek beklediğini müjdelemişti. Ses'in elindeki ultrason görüntüsü dikkat çekerken, Erdim beğeni ve tebrik mesajları yağan gönderisine, 'Evet hazırsak artık Ses'in abla olduğu bölüme geçiş yapıyoruz. Biz artık dört kişiyiz' notunu düşmüştü.

Seda Erdim'i kızdıran yorum!

CİNSİYETİ KIZLARI AÇIKLADI

Heyecanları günden güne büyüyen Ümit Erdim, bebek müjdesinin ardından eşi Seda Erdim ve kızı Ses ile Yeniköy'de görüntülenmişti. Muhabirlerin “Cinsiyeti belli oldu mu?” sorusuna Erdim'in kızı cevap vermiş ve “Kız olacak” diye bağırmıştı. Kızının bu cevabına şaşıran Ümit Erdim ise “Evet Ses'in de dediği gibi kız çocuğumuz olacak yine, bunu da ilk kez söylemiş olduk” ifadelerini kullanmıştı.

Konuşmayı çok seven Ses Erdim, yeni doğacak kardeşinin ismini de söylemeyi ihmal etmemişti. Minik Ses, “Kardeşimin ismi de Ela olacak” diyerek Ümit Erdim ve eşi Seda Hanım'ı şaşırtmıştı.

'BENİM İLK GÖZ AĞRIM DÖRT OLDU'

Öte yandan geçtiğimiz mayıs ayında çiftin büyük kızları Ses, dört yaşına basmıştı. Kızı için bir parti düzenleyen Seda Erdim, duygularını; 'Benim ilk göz ağrım artık dört yaşında oldu. O kadar mutlu bir gündü ki zaten fotoğrafları kaydırdıkça tebessüm etmemek elde değil' sözleriyle dile getirmişti.

Seda Erdim'i kızdıran yorum!

Ümit Erdim ise partiden kareleri; 'Allah bütün evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın, onlara sağlıklı güzel ömürler versin inşallah. Ben de serumum biter bitmez bu fotoğraf karesine yetişebildim şükürler olsun. Tam bir kız çocuğu doğum günü olmuş' diyerek paylaşmıştı.

'GELİNİN KIZ KARDEŞİ DİYECEKSİNİZ'

İkinci kez anne-baba olmak için gün sayan ünlü çift, Seda Erdim'in kız kardeşinin düğününe katıldı. Törende Cihan Nacar imzalı mavi bir elbise giyen Erdim, verdiği pozları 'Gelinin kız kardeşi diyeceksiniz' notuyla takipçileriyle paylaştı. Stilini parıltılı bantlı terliklerle tamamlayan ünlü ismin pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Seda Erdim'i kızdıran yorum!

'TERLİK Mİ O? İKİ NUMARA BÜYÜK'

Erdim, bir takipçisinin 'Terlik mi o? İki numara büyük' yorumuna kayıtsız kalmadı. İki çocuk annesi ünlü isim, bu yoruma, 'Büyük ayakkabı neden giyeyim Allah aşkına. O şekilde görünmüş. Büyük ayakkabıyı da alıp kardeşimin düğününde giyecek halim yok. Eleştirmek için eleştirmeyin lütfen' yanıtını verdi.