İbrahim Kendirci: Eyvah! Annemden saklıyordum

2000'li yılların başında fırtına gibi esen 'Kavak Yelleri' dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu İbrahim Kendirci, Bebek'te görüntülendi. Taksiyebinerken objektiflere takılan oyuncunun morali bozuldu. Kendirci'nin bir kaza geçirdiği ortaya çıktı.

İbrahim Kendirci, ilk büyük oyunculuk tecrübesini 2007-2011 yılları arasında Kanal D'de ekranlara gelen 'Kavak Yelleri' adlı gençlik dizisindeki 'Deniz Akça' rolüyle yaşadı.

Kısa sürede üne kavuşan oyuncu; 'İki Yaka Bir İsmail', 'Kaçın Kurası' 'Payitaht: Abdülhamid', 'Darısı Başımıza' ve 'Nöbet' dizileri ile 'Arkadaşlar Arasında', 'Bizim Hikaye' ve 'Kervan 1915' filmlerinde kamera karşısına geçti.

Bir süredir ekranlarda yer almayan İbrahim Kendirci, kolu kırık bir şekilde ortaya çıktı. Bebek'te taksiye binerken objektiflere yansıyan 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, basın mensupları bir anda karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.

İbrahim Kendirci: Eyvah! Annemden saklıyordum

'Aman arkadaşlar uzun süredir bu durumu annemden saklıyordum. Şimdi sayenizde öğrenmiş olacak' açıklamasını yapan Kendirci'nin ilk andaki şaşkınlığının yerini daha sonra gülme aldı.

Muhabirlerin 'Kolunuzu nasıl kırdınız?' şeklindeki sorusuna ise 'Kaykay sürerken ufak bir kaza geçirdim ve kolumu kırdım' cevabını verdi.

İbrahim Kendirci, eylül ayında hem dijital platformda hem de bir TV kanalında yayınlanacak yeni projeler ile ekranlara döneceğini söyleyerek, sevenlerine müjde verdi.