Gökhan Türkmen ilk defa Kuruçeşme'de...

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen, Boğaz'ın eşsiz manzarasında, yazın doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde 12 Ağustos Cuma günü sahne sırası Gökhan Türkmen’deydi.

Gökhan Türkmen ve GTband iki saat süren performanslarıyla hem işitsel hem de görsel olarak unutulmaz bir gece yaşattılar. Elinde gitarı ile ‘Heyecan' şarkısını çalarak sahnenin açılışını grubuyla beraber yapan Gökhan Türkmen, kendisine sahnede eşlik eden altı kişilik dans grubunun eşsiz performansıyla 'Aşk Lazım'ı büyük bir coşkuyla seslendirdi.

Gökhan Türkmen ilk defa Kuruçeşme'de...

Kuruçeşme Açıkhava'da ilk kez sevenleriyle buluşmasından duyduğu mutluluğu 'Burada çok konser izledim ama ilk defa sahneye çıkıyorum. Çok heyecanlıyım. Sizlerle beraber şarkılar söyleyeceğiz' sözleriyle paylaştıktan sonra 'Sen İstanbulsun' parçası ile konsere devam eden Türkmen, peş peşe en sevilen hitlerini söyledi.

Gökhan Türkmen ilk defa Kuruçeşme'de...

'Mahşer'le dijital listelerin başında yer alan hem de son dönem radyoların en sık çaldığı isimlerden olan Türkmen, elde ettiği başarıyı sahnede şarkıyı ezbere söyleyen seyircisine teşekkür ederek kutladı.