Derya Uluğ ve Ceza Üsküdar'ı coşturdu!

Üsküdar Belediyesi, Harem Meydanı'nda üç gün süren gençlik festivali düzenledi. Akşam 19:30’da başlayıp neredense gece 12’ye kadar devam eden Üsküdar Fest 22'in üçüncü ve son gününde, popçu Derya Uluğ ile Ceza sahne aldı.

İlk gün gerçekleşen ve 100 binin üzerinde insanın izlediği Kolpa ve Sefo konserleriyle açılış yapan Üsküdar Fest 22, ikinci gününde İkilem ve Pinhani konserleriyle devam etti. Derya Uluğ, festivalin üçüncü gününde birbirinden özel şarkılarını Harem Meydanı'nda toplanan on binler için söyledi.

Derya Uluğ ve Ceza Üsküdar'ı coşturdu!

Şarkılarıyla gençlerin sevgilisi haline gelen Derya Uluğ; 'Hadi Çal', 'Canavar', 'Okyanus', 'Ah Zaman', 'Bizim Çocuklar', 'Canım Dediklerim', 'Perişanım Şimdi' ve 'Nabız 180' gibi en çok bilinen şarkılarıyla gençlere müzik ziyefeti sundu.

Derya Uluğ ve Ceza Üsküdar'ı coşturdu!

Üsküdar Fest 22'nin final konserini ise Ceza yaptı. Yüz bine yakın genç, Ceza'nın parçalarını hep bir ağızdan eşlik etti. Ceza; 'Yerli Plaka', 'Rüzgar', 'Suspus', 'Fark Var', 'Med Cezir', 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', 'Türk Marşı', 'Kim Bilir', 'Feyz Al', 'Ben Ağlamazken' adlı şarkılarını seslendirdi.