Sevim Emre'nin gençlik fotoğrafı olay oldu

Orhan Gencebay'ın 78 yaşındaki eşi Sevim Emre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Sevim Emre, mayolu bu karesini paylaştı. Beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

1974 yılından beri Orhan Gencebay ile mutlu bir evlilik sürdüren Sevim Emre, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Son paylaşımını görenler, şaşkınlığını gizleyemedi.

Orhan Gencebay'ın 78 yaşındaki eşi Sevim Emre, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Hayatına dair sık sık paylaşım yapan ünlü isim, son karesiyle olay oldu.

Anılara dalan Emre, külotlu çorabının üzerine giydiği çizgili mayosuyla yıllar önce verdiği pozu yayınladı. Çok sayıda yorum alan Emre'ye Demet Akalın da yorum yazdı. Akalın, Emre'nin karesine 'Aleyna sandım' yazdı.

Sevim Emre'nin gençlik fotoğrafı olay oldu

Tam ismiyle Elif Sevim Emre, 1963 yılında katıldığı Güzellik Yarışmasında birinci seçilmiş, adını geniş kitlelere duyurmuştu. Beyrut'ta gerçekleşen güzellik yarışmasında da Türkiye'yi temsil eden Emre, Avrupa 4.'sü seçildi.

Güzellik yarışmalarında elde ettiği başarı ve güzelliğiyle dikkat çeken Emre'ye film teklifleri gelmeye başladı. İlk oyunculuk deneyimini 1961 yılında rol aldığı Kızıl Vazo isimli sinema filmi ile yaşayan Emre, performansıyla büyük beğeni topladı.

İzleyicilerden tam not alan ve ardından birçok filmde boy gösteren Emre, daha sonra ise gönlünü Orhan Gencebay'a kaptırdı.

Ünlü isim, uzun yıllardır mutlu bir birliktelik sürdürdüğü Orhan Gencebay ile sık sık gündem oluyor. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkat çekiyor.