Ünlü Çiftten Kötü Haber!

2018 yılında görkemli bir düğün ile nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacağı iddia edilmişti. Alişan-Buse Varol çiftinin geçtiğimiz günlerde kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlaması söz konusu iddiaları güçlendirmişti. Boşanma kararı alan çift, haberin henüz duyulmaması için yasal işlemlere gizlilik içinde başlasa da çifte yakın kaynaklar iddiaları doğruladı.

Ünlü şarkıcı Alişan ve Buse Varol 2018 yılında görkemli bir düğün ile nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında ilk çocukları Burak'ı kucaklarına alan çiftin 2021 yılında Eliz isminde kızları oldu.

Sosyal medya paylaşımlarında sıkça birbirlerine yer veren çiftin hakkında ayrılacakları yönünde bir iddia yayıldı. Evliliklerinde üçüncü yılı geride bırakan çiftin kızları Eliz'in doğum gününde bazı detaylar dikkat çekti.

Güzel oyuncu Buse Varol, kızı için en lüks otellerden birinde doğum günü partisi verirken Alişan'ın partide yer almaması söylentileri güçlendirdi.

ALİŞAN-BUSE VAROL ÇİFTİ BOŞANIYOR

Alişan-Buse Varol çifti boşanma kararı aldı.

Gizlilik içinde yasal işlemleri başlatan çift, haberin duyulmaması için azami özen gösterse de çifte yakın kaynaklar boşanmayı doğruladı.