Miray Daner ve Oğulcan Engin'den aşk pozu!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Miray Daner ve sevgilisi Oğulcan Engin aşka geldi. Miray Daner, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in kendisini öptüğü anı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Nikah masasına oturması beklenen Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, iki yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında noktalamıştı. Yalnızlığı kısa süren Engin, son olarak gönlünü oyuncu Miray Daner'e kaptırmıştı.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER
Ünlü çift, yaklaşık üç ay önce Bebek Hotel'den çıkarken ilk kez el ele objektiflere takılmıştı. Güzel oyuncu, 'İlişkiniz nasıl gidiyor?' sorusuna, 'Güzel gidiyor' yanıtını vermişti.

Miray Daner ve Oğulcan Engin'den aşk pozu!

İLK POZ
Ardından Daner, sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafı 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gözler önüne sermişti. Ünlü oyuncunun gönderisine kalp emojisi eklemesi ve sevgilisini etiketlemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da görülmüştü.

2022'Yİ BİRLİKTE KARŞILADILAR
Oğulcan Engin-Miray Daner çifti, 2022 yılını da birlikte karşılamıştı. Yılbaşı gecesini Engin'in ailesiyle birlikte geçiren çiftten ünlü işletmeci, sevgilisiyle çekilen fotoğrafını ilk kez Instagram hesabından paylaşmıştı.

ÖPÜCÜKLERE BOĞDU
Mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten yeni bir aşk pozu geldi. Miray Daner, sekiz yaş büyük sevgilisi Oğulcan Engin'in kendisini öptüğü anı takipçilerinin beğenisine sundu.

Miray Daner ve Oğulcan Engin'den aşk pozu!

FLU POZLA KUTLADI
Öte yandan Miray Daner, geçtiğimiz ay 23 yaşına bastı. Oğulcan Engin de Instagram hesabından yayınladığı flu fotoğraf ile sevgilisinin yeni yaşını kutladı. Engin, paylaşımına; 'İyi ki doğdun bebek' notunu düştü.