Ünlü çiftin milyonluk sefaleti!

Eser ve Berfu Yenenler çiftinin başına gelenler “Bu kadar da olmaz” dedirtti. Kemerburgaz’da 10 milyon TL'lik kütük villada yaşayan çiftin evini önce eşek arıları bastı, daha sonra tilkiler dadandı. Yangın çıkan evin üstüne bir de ağaç devrildi...

Yaklaşık iki senedir İstanbul Kemerburgaz'daki 10 milyon TL'lik lüks kütük villada yaşayan Eser ile Berfu Yenenler'in başı dertten bir türlü kurtulmadı.

Ünlü çiftin iki oğluyla yaşadıkları evlerini önce eşek arıları bastı. Yenenler Ailesi'nin, ikinci davetsiz misafiri ise tilkiler oldu. Tilkiler evin bahçesinde gördükleri ayakkabı ve terlikleri sürekli parçalayıp çaldı.

FELAKET ÜSTÜNE FELAKET
Daha sonra yangın şoku yaşayan çiftin evine yarasalar yuva yaptı. Her gün bir aksiyonun yaşandığı villanın üzerine bir de ağaç devrildi. Başları dertten kurtulmayan Eser ve Berfu Yenenler'in villasının şimdi de çatısı akmaya başladı.

Eser Yenenler ile evlendikten sonra mankenliğe ara veren Berfu Yıldız Yenenler, aynı sene bebekleri Kuzey'i kucağına almış, Mete ismini verdikleri ikinci bebekleri ise geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

Mutlu bir evlilik süren Eser-Berfu Yenenler, çifti sosyal medyada yaptıkları esprili paylaşımlarla sık sık magazin gündemine geliyor. Ünlü çiftten Berfu Yenenler, önceki gün ‘İşin Aslı’ isimli programa konuk oldu.

Programdan özel hayatından ve evliliğinden bahseden Berfu Yenenler, mutlu bir evlilik sürdürdüklerini ve Eser Yenenler ile çok anlaştıklarını söyledi.

"ERGENLİK DÖNEMİNDE ALDATMIŞIMDIR"
Berfu Yenenler, program sunucusu Aslı Şafak'ın "Hiç aldattın mı?" sorusuna verdiği yanıtla bir kez daha gündem oldu: Ergenlik döneminde aldatmışımdır...

Genç model, "Tam hatırlamıyorum, lise zamanlarında muhakkak birini duygusal olarak aldatmışımdır Onunlayken bir başkasından hoşlanmışımdır. Aldatmak sayılıyorsa bu, evet aldattım” ifadelerini kullandı.

"LİSE YILLARINDAN BAHSEDİYORUM"
"Kimi aldattın?" sorusunu ise Berfu Yenenler, "Fiziksel olarak aldatma değil, duygusal olarak olmuştur. Olur ya öyle lisede, yan sınıftakini de seviyorum ama öteki sınıftakini de seviyormuşum. Ay karşıdaki de çok tatlıymış falan. O zamanlardan bahsediyorum" şeklinde cevapladı.