Ali Atay’dan Hazal Kaya paylaşımı!

Sanat dünyasının en sevilen çiftlerinden olan Hazal Kaya ve Ali Atay ile ilgili ihanet iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Atay'ın eşine aldattığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Kaya'nın paylaşımı gündem olurken Ali Atay'dan iddialara cevap niteliğinde paylaşım geldi.

2019 yılında nikah masasına oturan ve aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Ali Atay ve Hazal Kaya, sanat dünyasının en sevilen çiftlerinden oldu. İkili hakkında ortaya atılan iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

'2. Sayfa', 'Zavallı kız kocasının gizli çapkın olduğunu nereden bilsin' yazıp isim vermeden iddialarda bulundu. Sayfada yer alan iddianın Ali Atay ve Hazal Kaya olduğu düşünüldü. Sosyal medyada hızla yayılan söylenti sonrası Ali Atay Twitter gündeminde ilk sıralarda yer alarak TT (Tred Topic)oldu..

YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLADI

Ali Atay'ın adının böyle bir haberde anılmasından saatler önce eşi Hazal Kaya ise evlendikleri günden bir paylaşım yaparak, yıl dönümlerini kutladı.

Kaya paylaşımına, 'Şu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor. Senle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber. Sana çok aşığım' notunu düştü.

Hazal Kaya, ardından sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden de 2014 ve 2019 yıllarında eşi Atay ile çekilen iki fotoğraf karesini paylaştı..

Ali Atay’dan Hazal Kaya paylaşımı!

ALİ ATAY'DAN İLK PAYLAŞIM GELDİ

Diğer hamle de Ali Atay'dan geldi. Hazal Kaya'nın dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni filminin fragmanı yayınlandı.

'SENİNLE GURUR DUYUYORUM'

Ali Atay, fragmanı 'Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum' notuyla Twitter sayfasında paylaştı. Kaya ise 'Sevgilim' diyerek karşılık verdi.

Ali Atay’dan Hazal Kaya paylaşımı!

'FECİ KOCAM KÖYLÜYÜMDÜR'

Öte yandan geçtiğimiz aylarda da 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Hazal Kaya, eşi Ali Atay'a olan aşkından bahsetmişti.

'Ben feci kocam köylüyümdür' diyen Hazal Kaya, 'Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali'ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden' ifadelerini kullanmıştı..