Özge Gürel'e romantik kutlama!

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' rol alan Serkan Çayoğlu'nun kendisi gibi oyuncu sevgilisi Özge Gürel, 35 yaşına bastı. Yakışıklı oyuncu, evlilik hazırlığı yaptığı Gürel'in yeni yaşını romantik bir paylaşımla kutladı.

2015 yılında 'Kiraz Mevsimi' adlı dizinin setinde tanışan daha sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen Serkan Çayoğlu-Özge Gürel çiftinin mutlu birliktelikleri devam ediyor.

ABD'DE EVLİLİK TEKLİF ETMİŞTİ
Yaz aylarında çıktıkları Amerika tatilinde Özge Gürel'e sürpriz yaparak evlenme teklif eden Serkan Çayoğlu, “evet” yanıtıyla havalara uçmuştu.

Serkan Çayoğlu'nun sevgilisi Özge Gürel'in parmağına taktığı özel tasarım pırlanta yüzüğün fiyatının ise 370 bin lira olduğu öğrenilmişti.

'HABERLER DOĞRU'
Evlilik teklifinin ardından uzun yıllardır birlikte olan oyuncu çiftin, yaz aylarında nikah masasına oturacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili ilk açıklama ikiliden Özge Gürel'den gelmişti.

‘Hayaller ve Hayatlar' dizisinin çekimlerinde objektiflere yansıyan Gürel, konuyla ilgili; 'Evet doğrudur. Yazın olacak ama tarihi net olarak belli değil. Serkan'ın işleri yeni bitti. Benim işim yeni başladı. Bir türlü bir araya gelip organizasyon yapmadık' ifadelerini kullanmıştı.

'SENİN BANA NASİP OLMAN'
Şimdilerde evlilik hazırlığı yapan çiftten Özge Gürel 35 yaşına bastı. Serkan Çayoğlu da sevgilisinin yeni yaşını Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla kutladı.

Gürel'e 'İyi ki doğdun sevgilim' diyen Çayoğlu, Nazım Hikmet'ten alıntı yaptı ve paylaşımına; 'Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir' notunu düştü.

ÖZGE KAYITSIZ KALMADI
Altı yıllık sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Gürel ise Çayoğlu'na; 'Çok ama öyle böyle değil' şeklinde karşılık verdi.