İbrahim Tatlıses gözyaşlarını tutamadı!

2011'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra ilk konserini Eylül 2021'de vermişti. Hayranlarıyla buluşmaya devam eden 70 yaşındaki sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlerle duygulandıran bir anısını paylaştı.

İbrahim Tatlıses, önceki akşam sahne aldı. Ünlü türkücü, karşısında İranlı hayranlarını görünce gözyaşlarına tutamadı. "Anılarım canlandı" diyen sanatçı, bir de anısını anlattı.

'İmparator' lakaplı şarkıcı, "İstanbul'a ilk geldiğimde adamın birinin düğününe gittim, sonra onun oğlunun sünnetine gittim. O da büyüdü, onun düğününe, sonra onun oğlunun sünnetine gittim" dedi.

2019'da kaybettiği annesi Leyla Tatlı'ya olan sevgisini her fırsatta dile getiren Tatlıses, "Düşünün benim annem torununun torununu gördü" diyerek, bir kez daha gözyaşlarını tutamadı.

BALIKESİR'DE DEV YATIRIM
28 Aralık 2021 Salı günü Balıkesir Burhaniye Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda kapalı teklif usulü ile ihalesi yapılan AVM projesini İbrahim Tatlıses kazanmıştı. Projenin imza töreni Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in makamında gerçekleşti.

12 bin 200 metrekare peyzaj alanına sahip projede 100 adet işyerinin olduğu satış yerleri, yeme-içme alanları, eğlence, oyun alanları, sosyal donatı alanları, teknik hacimler, ATM gibi kullanım alanları bulunacak. İnşaat başladıktan sonra 720 günde tamamlanacak. Şirket projeyi bitirdikten sonra 23 yıl üst kullanım hakkından sonra AVM, belediye mülkiyetine geçecek.

İbrahim Tatlıses, “Bu proje beni çok heyecanlandırdı, alnımızın akıyla bunu da gerçekleştireceğiz. Genel müdürüm '700 kişi bu projede iş sahibi olacak' dediğinde hemen kabul ettim. Başkanımızın el birliğiyle Burhaniye’ye güzel bir proje kazandıracağız. Büyük kentler artık yaşanmaz oldu, Burhaniye yaşanacak bir kent” şeklinde konuştu.

KORONAVİRÜS ATLATTI
Konser ve ekran maratonuna devam eden İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Sanatçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüsü atlattığını duyurmuştu.

Tatlıses, Instagram paylaşımında "Hayırlı günler arkadaşlar. Pozitiftim, negatife döndüm" diyerek, Ankara'da bir eğlence merkezinde konser vereceğini açıklamıştı.