Sinan Akçıl'dan 'intihar' itirafı!

Şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam DJ Doğuş Çabakçorlar ile Etiler'de bir müzik stüdyosuna girerken görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Akçıl, galasına katıldığı 'Dilberay' filmi ve başrolü üstlenen Büşra Pekin ile ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam DJ Doğuş Çabakçorlar ile Etiler'de yer alan bir müzik stüdyosuna girerken objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, 'Doğuş ile yeni bir proje hazırlığımız var, Azeri bir genç kızımız ile beraber bir şarkı seslendireceğiz onun için stüdyoya geldik' dedi.

'BAŞARIDAN MUTLUYUM'

'Piyanist' albümü hakkında da konuşan Akçıl, 'İki projemiz de çok sevildi, albüm çok iyi, gayet güzel tepkiler alıyor. Başarıdan mutluyum, bu sene bolca şarkı söyleyeceğiz' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün 'Dilberay' filminin galasına katılan şarkıcı, hem film hakkında, hem de başrolü üstlenen Büşra Pekin hakkında düşüncelerini paylaştı.

'İNTİHAR EDECEK YER ARADIM'

Akçıl, 'Filmi çok beğendim. Film sonrası intihar edecek yer aradım hatta, o kadar iyiydi. Büşra Pekin'in sesi de çok güzeldi, buradan ona da bir şarkı ve albüm teklifinde bulunuyorum' şeklinde konuştu.

Eşi Burcu Kıratlı'nın sosyal medya hesabından 'Akçıl' soyadını silmesi ve boşanacaklarıyla ilgili sorulara da yanıt veren şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

'BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK'


'Denedik ama düzlüğe çıkamadık maalesef. Türkiye'ye örnek olacak bir ayrılık göreceksiniz, çünkü sonuçta biz birbirimizi çok sevdik ve bitişi de öyle olmalı diye düşünüyorum.'

Sevgililer Günü hakkında da konuşan Akçıl, 'Bu sene sahnede olacağım, iki senedir zaten pandemiden dolayı çıkamamıştım sahneye. İki senedir sevgililerim hep sevgililer gününden önce ayrıldılar benden' diyerek güldü.