Serenay Sarıkaya'dan Burak Deniz itirafı!

"Alice" müzikali ile yeniden sahnelere dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya, Burak Deniz iddialarına da son noktayı koydu. Sarıkaya, Burak Deniz için "Arkadaşım, istediği zaman gelebilir evime." dedi.

Birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Umut Evirgen ile yaşadığı aşk ve takıntılı hayranı tarafından uğradığı saldırıyla gündemden düşmüyor. Takıntılı hayranı ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi altına alınan Serenay Sarıkaya, kötü günleri geride bırakmaya çalışıyor.

Şükrü Özyıldız, Merve Dizdar, Enis Arıkan ve Ezgi Mola ile birlikte yer aldığı 'Alice' müzikali provalarına başlayan ünlü oyuncu Seranay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de görüntülendi.

Sarıkaya, takıntılı hayranıyla ilgili herhangi bir önlem alıyor mu sorusuna şu yanıtı verdi: 'Gerekli tüm önlemleri aldım, alıyorum da. Yargı süreci devam ettiği için bir şey söylemem doğru olmaz'

Serenay Sarıkaya, 'Şahmeran' dizisindeki partneri Burak Deniz'in evine yaptığı ziyaretle ilgili bir soruya da; 'Evet, ne var bunda? Arkadaşım, istediği zaman gelebilir evime.' cevabını verdi.