Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ikinci evliliğinde büyük hüsran! Çekişmeli boşanma davası açan Sinan Akçıl'dan dikkat çekici talep...

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın evliliğinde ikinci şans da hüsran! Çekişmeli boşanma davası açan Sinan Akçıl, davaya gizlilik kararı aldırması ile dikkat çekti. 2019 yılındaki boşanmalarının ardından geçen yıl yeniden evlenen Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı yine boşanıyor. Sinan Akçıl, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle çekişmeli boşanma davası açarak işi resmileştirdi.

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın evliliğinde ikinci şans da hüsran! Çekişmeli boşanma davası açan Sinan Akçıl'ın talebi dikkat çekti.

Şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 2018 yılının aralık ayında sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmişti. Çiftin bu evliliği 9 ay sürmüş, 2019 yılında boşanmışlardı. Tekrar barışan Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı geçen yıl şubat ayında yeniden nikâh defterine imza atmıştı.

GİZLİLİK TALEP ETTİ
Boşanma iddiası ile gündemden düşmeyen ikiliden kötü haber geldi. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ikinci kez boşanma kararı aldı. Akçıl, avukatları aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı.

BURCU SİNAN'I SİLDİ!
Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle çekişmeli olarak dava açan Akçıl, gizlilik talebinde bulundu. Çiftin gizli tutulan boşanma dosyasındaki iddiaları mahkemenin inceleme altına aldığı öğrenildi. Öte yandan Burcu Kıratlı, sosyal medya sayfasından 'Akçıl' soyadını sildi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ikinci evliliğinde büyük hüsran! Çekişmeli boşanma davası açan Sinan Akçıl'dan dikkat çekici talep...

Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez evlendiği Burcu Kıratlı ile yeniden ayrılığın eşiğine geldiği konuşulan Sinan Akçıl, geçtiğimiz hafta iddiaları doğruladı: 'Evlilik çıkmazındayız, şu an çözmeye çalışıyoruz.'

Sinan Akçıl, evliliklerindeki krizi doğruladı ve yaşanan süreci anlattı. 'Şu anda evlilik çıkmazındayız' diyen Sinan Akçıl, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz.

'Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent'teki büyük daireyi Burcu'ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın.'

Çalkantılı ilişkileriyle sık sık gündeme gelen Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı, 2018'de Amsterdam'da evlenmişti.

Dokuz ay sonra boşanan çift, 20 gün sonra barışmış, bir yıl sonra yeniden nikâh masasına oturmuştu. Sinan Akçıl iddiaları doğruladı: Burcu Kıratlı ile evleri ayırdık.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ikinci evliliğinde büyük hüsran! Çekişmeli boşanma davası açan Sinan Akçıl'dan dikkat çekici talep...

'KENAN ABİ'NİN YERİ BENDE ÇOK AYRI'
Burcu Kıratlı'nın manevi babası Kenan Erçetingöz'ün doğum gününe katılmayan Sinan Akçıl'ın bu hareketi iddiaları güçlendirmişti Doğum günü çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kenan Erçetingöz, 'Klip çekimi uzadığı için gelmemiş. Zamanla görürsünüz arkadaşlar.

Herkesin kendi hayatı, keşke gelseydi. Bu güzel kızı üzmenin gereği yok' sözleriyle kafaları karıştırmıştı. Akçıl o sözlere de yanıt verdi: 'Yılbaşında Bakü'deydik ve klip de çektiğim için dönüşüm uzadı. Kenan Abi, aba altından sopa değil, gösterse gösterse kalp gösterir. Kendisini çok severim ve bende yeri ayrıdır.'

Ancak bu açıklama sonrası Burcu Kıratlı soluğu avukatında aldı. Aynı gün nir magazin programının sunucusuna konuşan Kıratlı ise, 'Her zamanki tartışmalarımızdı. Aramızda hata ya da özürlük bir durum yok. Aynı evdeyiz' diye konuştu.

İddiaya göre eşinin açıklamalarını gören Kıratlı, soluğu avukatının yanında aldı. Eşi Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanacakları söylenen ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, ayrılık haberleriyle ilgili ilk kez konuştu.

Burcu Kıratlı, geçtiğimiz haftalarda Arnavutköy'de görüntülendi. Kıratlı, gazetecilerin, 'Boşanacağınız haberleri doğru mu? Araya üçüncü şahıslar mı girdi? Yoksa bir ihanet mi var?' sorularına yanıt verdi.

Güzel oyuncu, 'Evet şu an bir boşanma durumu var ama bekliyoruz. Araya giren üçüncü kişiler de oldu. Bizim derdimiz tamamen kendimizle. Derdimiz de kavgamız da aşkımız da iki kişilik. Birbirimize yaşattığımız ağır bir şey yok. Aldatma zaten yok. Sadece bekliyoruz. Sonucunu göreceğiz' diyerek mekandan ayrıldı.