Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

Ece Erken ilk kez görüntülendi o detay yürek sızlattı! Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle dünyası yıkılan Ece kahretti! Sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşi cinayete kurban giden Erken, günler sonra ilk kez görüntüledi. Konuşmakta ve yürümekte zorlandığı görülen ünlü sunucu, "Sadece katiller yakalansın, cezalarını çeksinler" ifadelerini kullandı. Ece Erken'in üzerindeki 'mont' detayı ise yürek sızlattı

İstanbul Bakırköy'de önceki gün saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından dün gece uçakla Trabzon'a, buradan da kara yolu ile memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Hürriyet Mahallesi'ne getirildi.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi, Gavra Camii morguna konuldu.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

'ACIMIZ BÜYÜK'
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu'nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti.

Babası Akif ve annesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu gözyaşları içinde taziyeleri kabul etmek için kendilerine tahsis edilen Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri'ne gelirken, acılı anneyi büyük oğulları Celal Mahmutyazıcıoğlu teselli etmeye çalıştı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, 'Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok' diye konuştu.

'ONUN YERİNE KEŞKE BEN ÖLSEYDİM'
Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı. Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, 'Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim' diyerek gözyaşı döktü.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

TABUTUNA SARILIP AĞLADI
Ece Erken, kayınpederi babası Akif ve kayınvalidesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu yürüyerek camiye geçti. Ece Erken, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesinde tabutu başında gözyaşı döktü.

Ece Erken, eşinin tabutunun başına geçerek tabuta sarılıp gözyaşı dökerken, arkadaşları kendisini güçlükle teskin etti.

Anne Hacer Mahmutyazıcıoğlu da oğlunun tabutu başında gözyaşı dökerken, Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman da camiye gelerek aileye taziyelerde bulundu.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

Ailesinin desteğiyle bu zor günleri atlatmaya çalışan sunucu, eşi için yarın Hz. Yuşa Tepesi'ndeki camide mevlit okuttu.

Ece Erken'i sevenleri yalnız bıraktmadı. Demet Akalın, Seren Serengil ve Bircan Bali, Erken'e destek oldu.

Günler sonra ilk görüntülenen Ece Erken'in konuşmakta ve yürekmekte zorlandığı görüldü.

Yakınlarının sürekli yanında olduğu Ece Erken, doktorlarının uyarılarını dahi dinlemiyor.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

Gözyaşları arasında otomobiline yüreyen ünlü sunucu şu ifadeleri kulllandı:

'Sadece katiller yakalansın, cezalarını çeksinler...'

ECE ERKEN EŞİNİN MONTUYLA GEZİYOR!
Büyük üzüntü yaşayan Ece Erken'in eşi Mahmutyazıcıoğlu'nun montunu giydiği öğrenildi. Yakınlarının destek olduğu Erken, daha sonra evinin yolunu tuttu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ölümünün ardından tüm gözler Ece Erken'e çevrildi. Ece Erken ilk kez geçtiğimiz günlerde konuştu. Ünlü sunucu Ece Erken konuşmakta zorlanırken 'O benim canım, hayat arkadaşımdı. İnanamıyorum, boş yere gitti. Benim oğluma benden iyi bakardı o' dedi.

Konuşurken hıçkırıklara boğulan ünlü sunucu haberi aldığı oanı, 'Evden nasılçıktığımı bilmiyorum, taksiye bindim. Dediler ki 'ayağından vuruldu korkma, bir şeyi yok'. Dedim ki, 'en kötü sakat kalır, ben ona bakarım'. Beni yaşarken öldürdüler. Çocuklarına aşıktı' sözleriyle anlattı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

'ÇOK KORKUYORUM'
Ece Erken İçişleri Bakanı'na da seslenerek 'Öncelikle teşekkür ediyorum. Çok korkuyorum, çabuk çıkacaklar diye. Bu planlı...' dedi. 'Biz birlikte yaşlanacağız diyorduk. Son nefesimi yanında vereceğim. Keşke ben ölseydim. Hâlâ inanamıyorum...' diyen Ece Erken eşiyle son konuşmasını anlattı.

'İÇİME DOĞDU'
O geceyi anlatan Ece Erken, 'Beni her toplantıya götürürdü. O gün getirmedi. Oturur beklerdim onu. Kocamı 12.15'te aradım, 'niye aramadın bu saate kadar' dedim. 'Aşkım gazeteciler var, başkan (Fikret Orman) gitti çok oldu' dedi. İçime doğdu 12.30'da tekrar görüntülü aradım 'neredesin niye çıkmadın' diyecektim. Telefonu açmadı. Hastaneye gittim. Ben girdiğimde bir kolumdan birisi bir kolumdan birisi tutuyordu, 'kaybettik' diyordu.'

GÖZALTI SÜRELERİ YENİDEN UZATILACAK
Gözaltına alınan isimler ilgili ise sıcak bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan şüpheliler Pazartesi günü adliye sevk edilmiş ve gözaltı süreleri 4 gün uzatılmıştı. Elde edilen son bilgilere göre şüpheliler tekrardan gözaltı sürelerinin uzatılması için Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilecek.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürülmüştü! Ece Erken ilk kez görüntülendi!

GÖZALTI SAYISI 12'YE YÜKSELDİ
Gelen son dakika haberine göre, Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili Mehmet Aslan'ın gözaltına alınmasıyla beraber gözaltı sayısı 12'ye çıktı.

'ŞAFAK O PARAYI CEBİNDEN VERİRDİ'
65 bin lira tartışmalarına ilişkin de konuşan Ece Erken, 'İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı. Davaya bakacak hakime sesleniyorum. Ayağına sıkmış zaten, yürüyemiyor, daha niye sıkıyor? Bir kere sıkmışsın defol git. Sen niye her yerine sıkıyorsun? Duran adamın ayağına sıkılırsa cinayete teşebbüs. Bu adam 10 yılda çıkarsa hakkımı helal etmiyorum' dedi.

Eşine saldırı düzenleyenlerin fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Erken, suçluların yakalandığını öğrenince teşekkür mesajı yayınladı. Nikah fotoğrafını paylaşan Erken altına şu notu düştü: 'HAYATIMI' kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım. Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim. Biz bu akşam canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.'