Sıla'dan 'evlilik' açıklaması!

Bir süredir oyuncu İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Sıla, önceki gün Nişantaşı’nda bir modacı çıkışı objektiflere yansıdı. Aracını beklerken muhabirlerle sohbet eden Sıla, evlilik hazırlığı yaptığı iddialarına açıklık getirdi.

Sıla, önceki gün Nişantaşı'nda bir modacı çıkışı görüntülendi. İçeride yaklaşık iki saat kalan şarkıcı, özel minibüsünü beklediği sırada yanındaki arkadaşlarıyla kapı önünde kameralara yansıdı.

Sıla, yaklaşık bir senedir aşk yaşadığı sevgilisi İlker Kaleli ile evlilik hazırlığı yaptığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını “Yok öyle bir şey” diyerek açıkladı.

İLK KEZ EL ELE
Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Sıla-İlker Kaleli çifti, geçtiğimiz aylarda Rumelihisarı'nda ilk kez el ele görüntülenmişti. İkili, “Bu yaz evleneceğinize dair haberler çıktı, doğruluk payı var mı?” sorusuna, teşekkür etmekle yetinmişti.

BİRLİKTE STÜDYOYA GİRDİLER
Öte yandan Sıla Gençoğlu, Duman'ın 2005 yılında yayınlanan ‘Seni Kendime Sakladım' albümündeki ‘Rüyanda Görsen İnanma' parçasını kendi yorumuyla seslendirdi. Sıla'nın yeni şarkısının düzenlemesini sevgilisi İlker Kaleli yaptı.

SESSİZLİĞİNİ KORUDU
Ünlü isim ayrıca aralarındaki darp davasında kendisini dövdüğü iddiasıyla eski sevgilisi Ahmet Kural'ın geçtiğimiz günlerde üç ayrı suçtan bir yıl 4 ay 20 gün hapis cezasının kesinleşmesi ile ilgili olarak ise sessizliğini korudu.

Avukatı Rezan Epözdemir'in “Geç de olsa adalet tecelli ettiği için mutluyuz” açıklamasına karşın konuşmaktan kaçınan Sıla, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” ifadesini kullandı.