Yeni yılın aşk bombası!

Bugünlerde insanı Mehmet Dinçerler ile nişanlı olan Hadise ve Kaan Yıldırım, evliliğe doğru giden 1.5 senelik birlikteliklerini Haziran 2021 tarihinde ani bir kararla sonlandırdı. Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'ın gönlünü YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla ünlenen Danla Bilic'e kaptırdığı konuşuluyor.

Danla Bilic, Berat Demir ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra Poyraz Teoman'la yeni bir aşka başlamıştı. Sonrasında Yusuf Engin'le birliktelik yaşayan sosyal medya fenomeni, yine hüsrana uğradı.

27 yaşındaki fenomen, geçtiğimiz günlerde iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisini noktaladı. Sessizliğini koruyan çift, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı.

PROGRAMDA GÜNDEM OLDU

Seren Serengil, Arto Dalga ve Bircan Bali'nin yorumcu koltuğunda oturduğu Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında, Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Youtuber Danla Bilic'in aşk yaşadığı iddiası gündeme geldi..

Yeni yılın aşk bombası!

'ÇOK DA YAKIŞIYORLAR'

Bircan Bali, canlı yayında 'Hadise'nin eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile Danla Bilic sosyal medya hesabından takipleşmeleri dedikoduları beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakışıyorlar' açıklamasını yaptı.

'AYIP OLUR'

Kaan Yıldırım şarkıcı Hadise ile biten ilişkisi sonrası Ağustos 2021'de konuşmuştu.

Ünlü oyuncuya, 'Hadise Hanım ile ayrıldınız öncesi ve sonrası için neler söylemek istersiniz?' sorusu yöneltildi..

Yıldırım, 'Karşı tarafın bir ilişkisi var. Benim bu konulara girmem hiç uygun olmaz. Ayıp olur. Onun için sizin de anlayış göstermenizi istiyorum' yanıt vermişti..

DÖVMESİNİ SİLDİRDİ

Gerek sosyal medya paylaşımları gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, Kaan Yıldırım ile birlikteliği esnasında kendisinin ve sevgilisinin adının baş harflerini (h&k) bileğine kazıtmıştı. Şarkıcının dövmesi katıldığı etkinlikte dikkatleri çekmişti..

TAKİPÇİLERİ YAKALADI

Ayrılık sonrası Hadise'nin, Yıldırım'dan kalan son izleri de sildirdiği ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcının paylaştığı fotoğraflarda dövmenin olamaması takipçilerinin gözünden kaçmamıştı.

Öte yandan Danla Bilic'in eski sevgilileri Yusuf Engin ile Poyraz Teoman'ın, modacı Gülnur Güneş'in doğum günü partisine katıldığı ortaya çıkmıştı..