Özcan Deniz'den romantik 14 Şubat kutlaması!

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 15 aylık evliliği olaylı şekilde sona eren Özcan Deniz, Yeniköy'de objektiflere yansıdı. 50 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, sevgilisi Samar Dadgar (26) ile 14 Şubat'ta romantik bir gün geçirdi.

Özcan Deniz, kalbini kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'a kaptırmıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz ay aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti.

Deniz, genç aşkı Samar Dadgar ile 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı. Yeniköy’de başbaşa yemek yiyen ikili, yaklaşık dört saat mekanda kaldı.

"EE 14 ŞUBAT"
Yemek yedikleri mekandan korumalar eşliğinde ayrılan çiftten Samar Dadgar, basın mensuplarının sorularımı duymazlıktan gelerek, koşar adım araca bindi.

Kendilerini bekleyen araca yönelen şarkıcı ise "Sizi uzun zamandır göremiyorduk" diyen magazin muhabirlerine, “Ee 14 Şubat” cevabını vererek gülümsedi.

BEĞENİ YAĞDI
Özcan Deniz, yeni yılda sahne aldığı Kıbrıs'ta kendisini dinlemeye gelen sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaşmıştı. Sevgilisinin kendisine sarıldığı karelere, kalp ve çiçek emojisi koymuştu.

İranlı modacı da 2 Ocak tarihinde Instagram hesabından oyuncu ile karelerine yer vermiş, takipçilerinden 30 binden fazla beğeni almıştı.

VELAYET DAVASI
Eski eşi Feyza Aktan, Deniz'in kendisine şiddet uyguladığını öne sürmüştü. Deniz ise Aktan'ın üç yaşındaki oğulları Kuzey'le görüşmesini engellediğini iddia ederek, velayet davası açmıştı.

Mahkeme, Kuzey'in velayetinin anne Feyza Aktan'da kalmasına karar vermişti. Özcan Deniz, dava hakkında yöneltilen sorulara teşekkür etmekle yetindi.