İrem Derici'den sosyal medyada anket!

Gerek özel hayatı, gerek paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren İrem Derici, "Anket yaptım; 'kumral mı olsam tekrar, yoksa sarı mı kalsam?' diye" mesajını taşıyan bir fotoğrafını yayınladı. Ünlü şarkıcının paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İddialı açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen 34 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından çektiği yeni bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Derici, 7,6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından derin dekolteli bluzuyla paylaştığı fotoğrafına, "Anket yaptım, kumral mı olsam tekrar yoksa sarı mı kalsam diye... Herkes mi sarı kal der? Tamam, sarı betondan devam" notunu yazdı.

"SARI SANA ÇOK YAKIŞIYOR"
Kısa sürede binlerce beğeni alan ünlü şarkıcının fotoğrafına, "Sarı sana çok yakışıyor", "Ne olursan ol seviyoruz" ve "Boyatma, saçını yakacaksın en sonunda" gibi yorumlar yapıldı.

Öte yandan İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın "Fotoğraflarda filtre kullanmak, ciddi bir psikiyatrik rahatsızlık. Bu durum insanı intihara sürükler. Aynada gördüğün kişiyle, filtre yaptığın fotoğraftaki kişinin aynı olmaması anormal bir durum. İnsan kendini beğenmeli. Bana hiç güzel gelmiyor" sözlerine verdiği yanıtla gündeme gelmişti.

İddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran, fotoğraflarında efekt ve filtre kullanmayı sevdiğini dile getiren Derici, önce "Ne yapayım, dayanamıyorum" yorumuna yazmış, daha sonra ise "Müge Anlı kızıyor diye filtresiz paylaşım yapacağım bundan sonra. Müge ablamı kızdıramam" açıklamasını yapmıştı.

LERZAN MUTLU'DAN DESTEK GELDİ
Bunun üzerine güzel şarkıcıya meslektaşı Lerzan Mutlu'dan destek gelmiş, "Sen yine sana benziyorsun, diğerleri Human Ken Doll" yorumunu yapmıştı. Mutlu'nun bu yorum ile kimleri hedef gösterdiği merak konusu olurken, Derici, bu mesaja "Anladım ben aşkım" cevabını vermişti.