Seray Sever'in hamilelik heyecanı!

Seray Sever, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. Bir süredir Bodrum'da yaşayan ünlü sunucu, ayna karşısında poz verdi. Sever'in karnının iyice büyümesi dikkatlerden kaçmadı.

2018 yılında Eray Sünbül ile dünyaevine giren Seray Sever'in bebek özlemi son bulmuş, şimdilerde Bodrum'da hayatını sürdüren sanatçı, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu.

İKİZ ANNESİ OLACAK
İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Seray Sever, hamilelik sürecini Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Ünlü sunucu, son olarak ayna karşısında çektiği fotoğrafı yayınladı.

"MAŞALLAH" NOTUYLA PAYLAŞTI
Karnının iyice büyüdüğü görülen 48 yaşındaki Sever, paylaşımına; "Maşallah, subhanallah. Şükürle" notunu düştü. Öte yandan bebek sevincini canı yayında paylaşan ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

"ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETTİ"
"Çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin hamile kaldığı yaşta hamile kaldım. Doktorlarla görüştüm, birtakım süreçlerden geçtim. Çok dua ettik, Allah da nasip etti. Çok başındayız, duyulsun istemiyordum ama duyuldu. Bizimkisi planlı bir süreçti, Allah dualarımızı kabul etti. Hep ikiz bebek istiyordum. Allah şu ana kadar gönlümüze göre verdi."

Seray Sever'in hamilelik heyecanı!

48 yaşındaki sunucu, "Şimdi bebeklere konsantreyiz, değişik bir ruh haline girdik. Çok dikkatliyiz. Cinsiyetleri şu an kız görünüyor ama ilerleyen süreçte ne olur bilemiyorum. Sekiz, dokuz kez bebek için denedik ama olmadı. Vücudum çok yoruldu. İki yıl ara vermiştim, bazen vücudu rahat bırakmak lazım. Umutsuzluğa düştüğüm anlar da oldu ama şimdi çok mutuyuz" demişti.

"BİRİNİN ADI SOFIA, DİĞERİNİN BELLİ DEĞİL"
Sever, "Çok güzel bir duyguymuş, işime gücüme konsantre olduğun için çok ertelemiştim bu aşamaya gelmek bile benim için çok kıymetli. Adaklarım vardı, onları yerine getireceğiz. Kızlarının birinin adı Sofia, diğerinin daha belli değil" diye konuşmuştu.