Dava karara bağlandı! Didem Arslan'a mahkemeden şok karar!

Show TV sunucusu Didem Arslan Yılmaz'ın İstanbul'da İSPARK çalışanı Aykut Arıkan ile park ücreti istediği için tartıştığı sırada küfür ettiği ve tehditler savurduğu yönündeki iddialar mahkemeye taşınmıştı. 45. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki dava karara bağlandı. Mahkeme Yılmaz'ı hakaret suçunu işlediği gerekçesiyle 3 bin 480 lira adli para cezasına mahkûm etti. Arıkan ise "Verilen ceza komik derecede, para cezasını az buldum, itiraz edeceğiz" dedi

Dava karara bağlandı! Didem Arslan'a mahkemeden şok karar!
Show TV sunucusu Didem Arslan Yılmaz'ın İstanbul'da İSPARK çalışanı Aykut Arıkan ile park ücreti istediği için tartıştığı sırada 'Benim kim olduğunu biliyor musun?' diyerek küfür ettiği ve tehditler savurduğu iddia edilmişti.

İSPARK çalışanı Aykut Arıkan'ın ise Yılmaz'ın İBB Sözcüsü Murat Ongun'u aradığı iddia edilmiş, Yılmaz'ın şikâyet edilmesi üzerine 6 yıldır çalıştığı işinden atıldığı ortaya çıkmıştı.

Yılmaz'ın İSPARK çalışanına hakaret ve tehdit ettiği iddiası mahkemeye de taşınmıştı.

ADLİ PARA CEZASINA MAHKÛM OLDU

45. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen 5. duruşmada ise karar çıktı.

DİDEM ARSLAN YILMAZ'A 3 BİN 480 LİRA ADLİ PARA CEZA!

Mahkeme Yılmaz'a hakaret suçunu işlediği gerekçesiyle 3 bin 480 lira adli para cezasına mahkûm etti ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Yılmaz'ın, Arıkan'ı tehdit etmesi suçundan ise beraat ettiği öğrenildi.

ARIKAN: 'CEZASINI AZ BULDUM, İTİRAZ EDECEĞİZ!'

Aykut Arıkan ise dava sonrası şu açıklamaları yaptı: 'Verilen ceza komik derecede, para cezasını az buldum. Ben bu konu yüzünden usulsüz bir şekilde işimden oldum.

Çok üzüldüm, işsiz kalmam, ağır engelli oğlumun tedaviye en çok ihtiyacı olduğu sürede bu oldu. Kimse bana bunu açıklayamaz.

Hizmet İş Sendikası avukat Kadir Zorlu ile bu konunun sonuna kadar arkasındayız, devam edeceğiz.

Yılmaz'ın tehdit suçundan beraat etmesi konusunda ve para cezasının az olması noktasında gerekli itirazlar ve başvuruları yapmaya hazırlanıyoruz...