Buse Varol'dan boşanma açıklaması!

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan ve ayrılık iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol çiftinden Buse Varol, önceki gün bir otelde arkadaşlarıyla dertleşti. Otel çıkışı görüntülenen Varol, boşanma haberleriyle ilgili konuştu.

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu.

Varol, ayrılık haberlerinin ardından aralarında Fatoş Kabasakal'ın da olduğu arkadaş grubuyla dertleştikten sonra, gittikleri otelden çıkarken objektiflere takıldı.

"AYNI EVDE YAŞIYORUZ"
Gazetecilerle konuşan Varol, evleri ayırmadıklarını ifade ederek, "Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz" dedi. Evlilik yüzüğünü çıkardığı görülen Buse Varol, bunun sorulması üzerine şöyle konuştu:

"Yüzük ya da başka bir şey, onlar gösterge değil. Ben de hiçbir şeyin sebebini bilmiyorum. Her gün uyandığımda bambaşka haberler görüyorum. Bana yazılanları sosyal medyadan, gazetelerden okuyorum."

Evliliklerinde sorun yaşamadıklarını ifade eden Varol, "Kriz falan gerçekten yok. Bazı şeyleri hep göz önünde yaşadık ama bunlar çok özel konular olduğu için konuşmak istemiyorum. Bir gün bir şey söylemek istersek Alişan ile birlikte söyleriz" dedi.

"BİR YERE GİTTİĞİMİZ YOK"
Oyuncu, muhabirlerin "Peki sizi ne zaman birlikte göreceğiz?" sorusuna ise "Denk geliriz illa ki. Buralardayız. Bir yere gittiğimiz yok" diye yanıt verdi. Varol, çıkan haberlerin aksine mahkemeye boşanma dilekçesi vermediklerini de söyledi.

Geçtiğimiz günlerde kızına doğum günü partisi düzenleyen Buse Varol, oğlu Burak için özel bir kutlama yapmayacaklarını belirtti. Oğulları Burak'ın doğum gününde Alişan ve ailesi ile birlikte bir araya gelip gelmeyecekleri sorulan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Burak'ın sınıf arkadaşlarıyla yaptığı bir etkinlik olacak. Benim ya da onun ailesinden kimse olmayacak, okulda kutlayacak. Evde kutlamayı konuşmadık. Burak artık üç yaşında olduğu için o da arkadaşlarıyla olmak istiyor."

ELLERİNİ VÜCUDUNA DOLADI
31 yaşındaki Buse Varol, basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada yüzük takmadığı için, ellerini vücuduna doladı ve konuşma boyunca hiç ayırmadı.